ΔΙΕΘΝΗ

Στον… αφρό Βασιλαντωνάκη, Κιόση, Νομικού

Στον… αφρό Βασιλαντωνάκη, Κιόση, Νομικού

Αήττητες παρέμειναν σε Serie A και Serie Α2 Ιταλίας μετά και τη 2η αγωνιστική οι διεθνείς μας άσοι που πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εκκίνηση στα πρωταθλήματα της Ιταλίας και φιγουράρουν με τις ομάδες τους στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Με κεκτημένη ταχύητα από τον ιστορικό τίτλο της Κονελιάνο, η Ανθή Βασιλαντωνάκη έκανε το “2 στα 2” με τη Liu Jo Nordmeccanica Modena και από χθες “συγκατοικεί” με τις Igor Gorgonzola Novara, Foppapedretti Bergamo στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του καμπιονάτο με 6 βαθμούς. Μετά τους 8 πόντους στο εκτός έδρας 3-0 επί της Unet Yamamai Busto Arszio η Ελληνίδα άσος, αν και δεν μετείχε στην αποστολή των “πεταλούδων” πανηγύρισε με τους φιλαθλους της Μόντενα την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της αήττητης παρεάς της Μπρακότσεβιτς (14π) με 3-0 (28-26, 26-24, 25-21) σετ επί της Club Italia της σπουδαίας διεθνούς Ιταλίδας και τοπ σκόρερ του αγώνα με 26 πόντους, Εγκόνου.

Στην κορύφη της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και χωρίς απώλεια σετ φιγουράρει η My Cicero της Ελένης Κιόση, με την Θεσσαλονικιά διαγώνια να αναδεικνύεται για δεύτερο συνεχόμενο ματς τοπ σκόρερ του αγώνα. Στην πρεμιέρα η Ελληνίδα “μπόμπερ”, μπροστά στο κοινό της, φόρτωσε με 13 πόντους την ήττημένη Omia Cisterna, ενώ χθες με 17 πόντους οδήγησε στο Πάλμι την ομάδα του Πέζαρο στον πρώτο φετινό εκτός έδρας θρίαμβο, με το δεύτερο σερί 3-0 σετ επί της Golem Software Palmi.

Έναν βαθμό πιο κάτω, με πέντε στη 2η θέση βρίσκεται η Τρεντίνο της Μαρίας Νομικού, που μετά τους 16 πόντους της και άλλους 8 της Κιγιάκοβα στο εκτός έδρας νικηφόρο 3-1 επί της πρεμιέρας επί της Lpm Bam Mondovi, πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος τη νίκη στο Sanbapolis γνωρίζοντας την αποθέωση από τους “τιφόζι” του Τρέντο. Στο ντέρμπι που “έσπασε καρδιές” με την Volato Caserta, η ομάδα της Νομκού που πέτυχε 5 πόντους στα τρία πρώτα σετ που αγωνίστηκε και άλλους 13π η Σλοβάκα, Κιγιάκοβα, η ομάδα του Τρέντο αν και βρέθηκε δις πίσω στο σκορ κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει τελικά το δίποντο κερδίζοντας με 3-2 (22-25, 25-23, 23-25, 25-23, 25-11) τις φιλοξενούμενες.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...