ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στον Εθνικό η Γεωργίου

Στον Εθνικό η Γεωργίου

Οι μεταγραφές στον Εθνικό συνεχίζονται καθώς οι «κυανόλευκοι» του Πειραιά ανακοίνωσαν την απόκτηση της 17χρονης διαγώνιας Γεωργίας Γεωργίου…

Ο Εθνικός συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον και σε νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες απέκτησε την 17χρονη Γεωργία Γεωργίου.

Η νεαρή διαγώνια την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα Νεανίδων του Μίλωνα και φέτος φιλοδοξεί σε επίπεδο γυναικών να αρπάξει την ευκαιρία που τις δίνεται και να δικαιώσει όλους όσους την πιστεύουν.

Η Γεωργίου στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Εθνικού τόνισε «Από τις πρώτες κιόλας μέρες παρουσίας μου στην ομάδα ένιωσα για πρώτη φορά μέχρι σήμερα, τι σημαίνει να βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολύ ταλαντούχες συναθλήτριες οι οποίες με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, και μου έδωσαν να καταλάβω ότι βρίσκομαι σ’ ένα μεγάλο σύλλογο με στόχους και όραμα για το άθλημα του γυναικείου βόλεϊ !!

Ευχαριστώ τον Εθνικό που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας του και υπόσχομαι στους φιλάθλους μας και τους ανθρώπους του, ότι μέσα από σκληρή δουλειά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε όποια στιγμή μου ζητηθεί, με στόχο όλοι μαζί να κάνουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».