Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στον Εθνικό ο Όστιν, επιστρέφει ο Ρούσσης

Στον Εθνικό ο Όστιν, επιστρέφει ο Ρούσσης

Παρελθόν από την Κηφισιά αποτελεί ο πασαδόρος, Όστιν Κρίστοφερ, ο οποίος συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, αφού ανηφορίζει ακόμη πιο βόρεια στον Έβρο, για λογαριασμό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Στη θέση του Αμερικανού, επιστρέφει από τη Σύρο, ο Λυκούργος Ρούσσης, ενώ σε αναζήτηση νέας ομάδας είναι και ο Γιάννης Μαντέκας.

Ο Αμερικανός πασαδόρος, που αποκτήθηκε στην αρχή της σεζόν, ως αντικαταστάτης του αρχηγού, Δημήτρη Νκολάκη, που λόγω μιας επέμβασης, έμεινε ένα διάστημα εκτός δράσης, κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Κηφισιάς, και αρκετές φορές όταν χρειάστηκε να επέμβει, ξελάσπωσε την ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη.

Το ίδιο ελπίζει πως θα κάνει και στην Αλεξανδρούπολη ο Θανάσης Μουστακίδης, καθώς πέρα από τους αγώνες θα βοηθήσει τους ακρίτες στις προπονήσεις, αλλά και θα δώσει και ένα περισσότερο κίνητρο στο νεαρό Κασαμπαλή, που μπορεί να γίνει καλύτερος μέσα από το συναγωνισμό.

Στην Κηφισιά, από την οποία “ξένο σώμα” αποτελεί” και ο Γιάννης Μαντέκας, το κενό του Όστιν θα καλύψει ο Ρούσσης, ο οποίος επιστρέφει μετά από λίγους μήνες και πάλι στην ομάδα των βορείων προαστείων, ενώ δεν αποκλείεται τη θέση του στους “Πειρατές” να πάρει ο Πέτρος Κυπριανός.