ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στον Εθνικό η Σπανού

Στον Εθνικό η Σπανού

Ο Εθνικός συνεχίζοντας να επενδύει στις νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες ανακοίνωσε την απόκτηση της 17χρονης ακραίας Ορτένσια Σπανού…

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Εθνικός ο οποίος συνεχίζει να ενυσχύει το γυναικείο τμήμα με νεαρές και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες.

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων» του Πειραια, η 17χρονη Ορτένσια Σπανού που άφησε τον Πανιώνιο και τη Νέα Σμύρνη για λογαριασμό του Εθνικού.

Μια προσθήκη με το βλέμμα στο μέλλον, μίας αθλήτριας με ταλέντο, που με συστηματική δουλειά άπαντες περιμένουν πολλά πράγματα.

Η Ορτένσια Σπανού στις πρώτες της δηλώσεις υπογράμμισε « Έφυγα από έναν ιστορικό σύλλογο και έρχομαι ν’ αγωνιστώ σ’ένα εξίσου μεγάλο και ιστορικό. Έχω πολύ όρεξη για να παίξω Βόλεϊ και θα προσπαθήσω μέσα από σκληρή δουλειά, να γίνομαι συνεχώς καλύτερη και να προσφέρω τα μέγιστα στον Εθνικό.Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, τα κορίτσια εκτός από καλές παίκτριες, είναι και πολύ καλές σαν χαρακτήρες και πιστεύω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εθνικού που μ’ έφεραν στην ομάδα, καθώς και την ομάδα του Πανιωνίου για τα χρόνια που συνεργαστήκαμε».