ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στον Ιωνικό Νίκαιας η Δασκάλου

Στον Ιωνικό Νίκαιας η Δασκάλου

Το μεταγραφικό μπαράζ του Ιωνικού Νικαίας συνεχίζεται καθώς οι “κυανόλευκοι” μετά την απόκτηση της Τατιάνας Μολδοβανίδη ανακοίνωσαν και την Ελευθερία Δασκάλου…

Ο άνεμος αλλαγής στον Ιωνικό πνέει ολοένα και πιο δυνατός καθώς η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας της Νίκαιας συνεχίζεται.

Όπως και η Τατιάνα Μολδοβανίδη, έτσι και η Ελευθερία Δασκάλου τη νέα χρονιά θα φορά την φανέλα του Ιωνικού Νίκαιας που μπαίνει δυναμικά στην δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με 3ετές πλάνο που έθεσαν απο κοινού η διοίκηση και η Ακαδημία Elite Star Volley Academy.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας

Η Διοίκηση του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας και της Ακαδημίας Elite Star Volley Academy ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ελευθερία ΔΑΣΚΑΛΟΥ.

Η Ελευθερία με πλούσιο αθλητικό βιογραφικό εμπειριών και επιτυχιών στο άθλημα, είναι εδώ και αρκετά χρόνια αναπόσπαστο μέρος του Nikaia volley project που υλοποιούμε με σταθερά βήματα και μεγάλη επιτυχία στην ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας. Μέχρι πέρσι πρωταγωνίστησε με την ομάδα του Αστέρα Νίκαιας και συνεισέφερε τα μέγιστα στην πολύ επιτυχημένη πορεία της ομάδας της στο πρωτάθλημα.

Εμβληματική αθλήτρια της Νίκαιας, κατέθεσε όλα αυτά τα χρόνια πάθος και ικανότητες στις διαχρονικές επιτυχίες για την πρόοδο του volley.

Έτσι δε δίστασε να ανταποκριθεί στην αγάπη του κόσμου και στην προ(σ)κληση και την προοπτική του Nikaia volley project και να συμφωνήσει να ηγηθεί και η ίδια στο project της επιστροφής του Ιωνικού Νίκαιας στη φυσική του θέση, στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.
2015-2019 Αστέρας Νίκαιας
2012-2014 Άρτεμις Κορυδαλλού
2008-2012 Ακαδημίες Άρτεμις Κορυδαλλού
2006-2007 Ακαδημίες Προοδευτικής

Η Ελευθερία Δασκάλου μαζί με τις συμπαίκτριες της θα σηματοδοτήσει ένα ακόμη νέο ΜΕΓΑΛΟ ξεκίνημα για τη γυναικεία ΟΜΑΔΑ volley του Ιωνικού Νίκαιας για την επίτευξη φιλόδοξων και απαιτητικών στόχων που έχουν τεθεί για την επόμενη 3ετία.

Την καλωσορίζουμε και δίνουμε ραντεβού στα γήπεδα όπου θα δώσουν το δικό τους μοναδικό καλωσόρισμα στην ίδια και σε όλη την ομάδα, οι φίλοι και οπαδοί του Ιωνικού Νίκαιας!

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ VOLLEY
ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
#IonikosNikaiasVolley #womenvolleyball