Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Tijmen Laane

Στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Tijmen Laane

Την απόκτηση του 30χρονου διεθνή Ολλανδού ακραίου Tijmen Laane ανακοίνωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας ο οποίος σιγά σιγά συμπληρώνει το φετινό του ρόστερ προκειμένου να παρουσιαστεί εκ νέου ανταγωνιστικός στην Volleyleague.

Στην εμπειρία και το ταλέντο του Ταϊμεν Λάανε θα στηριχθεί αρκετά την φετινή χρονιά ο Ηρακλής Χαλκίδας, με τον διεθνή Ολλανδό ακραίο να αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Οι «μελανόλευκοι» της Χαλκίδας φρόντισαν να κάνουν την δική τους υπέρβαση με την απόκτηση του Λάανε ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα με πλούσιο βιογραφικό και έτοιμος να κάνει την διαφορά.

Ο διεθνής Ολλανδός είναι η πρώτη και ηχηρή όπως χαρακτηρίζεται μεταγραφή του Ηρακλή Χαλκίδας ο οποίος φιλοδοξεί να κερδίσει εκ νέου τις εντυπώσεις.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Χαλκίδας

Το Τ.Α.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Ολλανδό Tijmen Laane για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 30χρονος διεθνής Ολλανδός ακραίος κι υποδοχέας Τάιμεν Λάανε (2,06) αποτελεί την πρώτη ηχηρή μεταγραφή της ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για το πρωτάθλημα της A1 VOLLEYLEAGUE ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 2018-2019.

laane-xalkida-1

Στην περσινή χρονιά 2017-2018 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με την ομάδα της VK Prievidza με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος. Το 2016-2017 αγωνίστηκε στο Βέλγιο με την Lindemans, το 2015-2016 στην Πολωνία με την MKS Banimex Będzin και το 2014-2015 στη Γερμανία με την SVG Lüneburg με την οποία ήταν φιναλίστ του κυπέλλου.

Στην Ολλανδία από το 2011 έως το 2014 αγωνιζόμενος στην Ολλανδική Landstede κατέκτησε 2 φορές το πρωτάθλημα, δύο φορές το κύπελλο και δύο φορές το σούπερ καπ. Το 2010-2011 ήταν πρωταθλητής Ολλανδίας με την Rivium Rotterdam ενώ το 2009-2010 κατέκτησε την 2η θέση του Ολλανδικού πρωταθλήματος με την  HVA Amsterdam.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ καλωσορίζει τον Tijmen Laane στην πόλη της Χαλκίδας!

Ο Tijmen Laane ΕΝ ΔΡΑΣΗ