ΔΙΕΘΝΗ

Στον… ιστό του Πρωτοψάλτη η νίκη (video)

Στον… ιστό του Πρωτοψάλτη η νίκη (video)

Έστω και δύσκολα η ομάδα του Θανάση Πρωτοψάλτη πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από την έδρα της Ντούρεν λυγίζοντας με 3-2 την αντίσταση της τοπικής ομάδας στο ματς που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνστικής της Bundesliga, όπου η Φραγκφούρτη των Φράγκου-Κωστόπουλου γνώρισε μια ακόμη ήττα.

Με τον Πρωτοψάλτη κορυφαίο στα kill block μπλοκ να σταματά 5 φορές σαν… αράχνη, στους αντιπάλους του και να φτάνει συνολικά τους 13π  (5 μπλοκ, 8/21 επ., 28% υπ. 14% αρ.)  η Φριντριχσχάφεν αν και προηγήθηκε δυο φορές στα σετ, κατάφερε και άντεξε στην αντεπίθεση της 5ης ομάδας του πρωταθλήματος και έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι πήρε, έστω και στα σημεία του τάι μπρέικ το πολύτιμο δίποντο.

Τοπ σκόρερ της αναμέτρησης και MVP αναδείχθηκε με 24 πόντους ο Μπόλαντζ των φιλοξενούμενων, ενώ για την Ντούρεν 16π σημείωσε ο Μπρόσχογκ και 13π ακόμη πρόσθεσε, ο γνώριμος Γερμανός από την παλιότερη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Αντραε Μπγιορν.

Τιρόλ και Φριντρισχάφεν οδηγούν με 42 βαθμούς αμφότερες την κούρσα του πρωταθλήματος, με την μάδα όμως των αυστριακών Άλπεων, να’ χει ένα ματς λιγότερο.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...