BEACH VOLLEY

Στον ιστό του «SPIDEY Tournament»!

Στον ιστό του «SPIDEY Tournament»!

Μετά τα επιτυχημένα τουρνουά στην Πάρο, η «αράχνη» από 28-29 Ιανουαρίου ρίχνει τον ιστό της και στην… άμμο της Αθήνας.

ImageHandler2
Ένα από τα καλύτερα παιδιά του αθλήματος, η αν προτιμάτε o αγαπημένoς ήρωας των παιδιών, λόγω της διττής του ιδιότητας, ο Σταύρος Βλαχάκης ή “Spidey” όπως είναι το παρατσούκλι του, σας προσκαλεί στις εγκαταστάσεις του iBeach Volley Club στου Παπάγου να… ξεαραχνιάσετε από τις εορταστικές διακοπές, κερδίζοντας μοναδικά δώρα στο ιστορικό “SPIDEY Tournament”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοργανωτή

Αγαπητοί φίλοι/φίλες με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω την διεξαγωγή του πρώτου “SPIDEY Tournament” στις 28-29/01/2017 στην Αθήνα με σκοπό να ζήσουμε μοναδικές δυναμικές αθλητικές στιγμές, την καλλιέργεια όμορφων στιγμών στις κερκίδες και φυσικά την ανάδειξη των νικητών αυτού του πρώτου “αραχνιασμένου event”!

Όλα αυτά θα διεξαχθούν με αποκλειστικό χορηγό τον ιστότοπο “bagie.gr” ο οποίος θα χαρίσει μοναδικά δώρα στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας συνολικής αξίας 450,00 € στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του “ibeach” στου Παπάγου. Επιπροσθέτως το τουρνουά θα “υποστηριχθεί” από τις εταιρείες “Oshee”, “SunOuzo” και “linkart”. Τους ευχαριστώ όλους προσωπικά και είμαι σίγουρος ότι με την συμβολή όλων αυτών θα πετύχουμε ένα ευχάριστο και δυναμικό αποτέλεσμα για τον αθλητή και την αθλήτρια!

Και τώρα στα πικάντικα…

Το τουρνουά θα είναι “OPEN” αντρικής και γυναικείας κατηγορίας και θα διαρκέσει δύο ημέρες ξεκινώντας από το Σάββατο που θα αγωνιστούν 15 max ομάδες σε ομίλους των τριών και με πρόκριση 8 ομάδων (5 πρώτων από κάθε όμιλο και τριών καλύτερων δεύτερων) βάση βαθμολογίας κατάταξης. Τεχνική σύσκεψη γυναικών 9:00 και έναρξη αγώνων 09:30. Τεχνική σύσκεψη αντρών 14:00 και έναρξη αγώνων 14:30. Το τουρνουά συνεχίζεται την Κυριακή με την διεξαγωγή αγώνων μεταξύ των 8 ομάδων που προκρίθηκαν σε σύστημα διπλού αποκλεισμού για περισσότερους αγώνες και δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης σε πιθανό “στραβοπάτημα” κάποιων ομάδων στους πρώτους αγώνες.

Το Σάββατο και την Κυριακή τα παιχνίδια θα διεξαχθούν με τη νίκη του αγώνα στην ολοκλήρωση δύο νικηφόρων σετ στους 15 πόντους και tiebreak στους 11 πόντους.

Το παράβολο συμμετοχής και για τις 2 μέρες των αγώνων ορίζεται στα 10€ για κάθε αθλητή/τρια.

Θα θέλαμε να τονίσουμε κάποιες ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου event…

1) Την διαιτησία των αγώνων την έχουμε αναλάβει εμείς και τις δύο ημέρες.

2) Θα μοιραστούν και τις δύο ημέρες ισοτονικά και μπάρες δημητριακών από την “Oshee” σε όλους τους αθλητές/τριες

3) Θα έχουμε ανάδειξη “Best Play by iBeach” staff με βάση την καλύτερη φάση της διοργάνωσης με δώρο έκπληξη.

4) Οι δύο πρώτες ομάδες και στις δύο κατηγορίες θα κερδίσουν επίσης μοναδικά πρωτοεμφανιζόμενα bagie.gr beachvolley t-shirts

5) Μείνετε συντονισμένοι γιατί η διάθεση θα συνεχίσει να είναι ανεβασμένη και το Σάββατο βράδυ γιατί η ατμόσφαιρα του beachvolley δεν είναι μόνο ήλιος και άμμος..  😉

Είμαστε όλοι οι συντελεστές, ιδιαιτέρως χαρούμενοι που ξεκινάμε την πρώτη επίσημη διοργάνωση στο “ibeach volleyball club” για το 2017 το οποίο ευχαριστούμε για την φιλοξενία και είμαστε σίγουροι πως και με τη δική σας θετική ενέργεια και διάθεση θα περάσουμε ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο δημιουργώντας αναμνήσεις για τις επόμενες μέρες σε φωτογραφικό και μη επίπεδο…

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6932333950. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τον χρόνο δήλωσης, οπότε σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή.

Σας περιμένουμε,

Spidey