ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στον κόσμο τους αφιέρωσαν την πρόκριση οι «κυανόλευκοι»

Στον κόσμο τους αφιέρωσαν την πρόκριση οι «κυανόλευκοι»

Ενθουσιασμός επικρατούσε στις τάξεις του Ηρακλή, λίγα λεπτά μετά τη παλικαρίσια πρόκρισή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον τελικό του φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας, όπου οι “παλιοσειρές” Λάμπης Μπαλιούτας και Κώστας Προύσαλης, μιλώντας στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης αφιέρωσαν τη νίκη-πρόκριση στον κόσμο του “Γηραιού”. Απο την πλευρά του ο Γιάννης Ορφανός τόνισε πως η ομάδα παίζει στα όριά της όμως θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μπαμπαλιούτας : «Σπάσαμε την κακοδαιμονία μας»

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας για μια ακόμη φορά απέδειξε πως στο βόλεϊ αυτό που χρειάζεται είναι καρδιά για να φθάσεις στην επιτυχία. Ο 43χρονος λίμπερο του Ηρακλή ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα βγάζοντας εντυπωσιακές άμυνες και γενικά «σκούπισε» όλο το γήπεδο μέχρι τελευταίου πόντου.

Η ανατροπή έγινε, η πρόκριση ήρθε και ο Μπαμπαλιούτας με χαμόγελο ικανοποίησης και ανακούφισης δήλωσε « Είμαστε μια παρέα. Τελευταία ήμασταν πεσμένοι, δεν είχαμε τα αποτελέσματα που μπορούσαμε και ήμασταν στενοχωρημένοι. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στην συνέχεια βρήκαμε τα ψυχικά  αποθέματα να επιστρέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε χάσει κάποια παιχνίδια από ατυχία, αλλά σήμερα σπάσαμε την κακοδαιμονία. Σήμερα γύρισε η τύχη υπέρ μας και μπορούμε να παίξουμε ένα ακόμη παιχνίδι. Δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι η χρονιά. Δώσαμε ψυχή και συνεχίζουμε»

Προύσαλης : «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά είναι ένας τελικός»

Στον κόσμο του Ηρακλή αφιέρωσε τη νίκη πρόκριση ο Κώστας Προύσαλης, ο οποίος έχρισε φαβορί του τελικού τον ΠΑΟΚ αλλά υπογράμμισε πως άπαντες θα δώσουν τα πάντα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο έμπειρος πασαδόρος των «κυανόλευκων» υπογράμμισε «Συγχαρητήρια σε όλους… Στους συμπαίκτες μου, στον κόσμο, σε όλους. Αφιέρωνω αυτή τη νίκη στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και σε όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν από την Θεσσαλονίκη. Και οι δύο ομάδες δεν ήθελαν να τελειώσει ο αγώνας. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια αφού δεν θέλαμε να τελειώσουμε ηττημένοι σήμερα. Συνεχίζουμε, δεν τελειώσαμε. Στον τελικό φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, όμως εμείς θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Είναι ένας τελικός».