Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στον ΠΑΟΚ ο Σωτηρίου

Στον ΠΑΟΚ ο Σωτηρίου

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Σωτήρης Σωτηρίου καθώς η διοίκηση των “ασπρόμαυρων” μετά την ανανέωση με τον Νίκο Σμαραγδή ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου ακραίου.

Μετά τον Ηρακλή, τον Ολυμπιακό και τον Άρη ο Σωτήρης Σωτηρίου θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.  Ο 3Οχρονος ακραίος αποτελεί μια ακόμη καλή λύση για τον Γιάννη Καλμαζίδη, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δικεφάλου ο Σωτηρίου ανέφερε:

“Χαίρομαι πολύ που ήρθα και εγώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Εύχομαι να βοηθήσω όσο μπορώ να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πορεία στην Ευρώπη.

Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, προπονητής είναι ο Γιάννης Καλμαζίδης, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά αλλά και μέσα από τη δουλειά του, ο κόσμος είναι εκεί όταν τον χρειάζεται η ομάδα.

Θα ήθελα να ζητήσω από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να μας χαρίσουν τις μοναδικές στιγμές σε μια καυτή έδρα. Στιγμές που μόνο ως αντίπαλος έχω νιώσει.”

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Tο Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Σωτήρη Σωτηρίου για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Ο Σωτήρης Σωτηρίου έχει ύψους 1,98μ., γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1986 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Η πορεία του…
Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έγιναν στην ομάδα του Μακεδονικού (2004-07). Ακολούθησε η μεταγραφή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2007-08) όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια χρονιά στα Μουδανιά (Α2) και μετέπειτα στον Άρη (2009-10). Το 2010 θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον οποίο θα κατακτήσει 3 νταμπλ (2011, 2013, 2014), 1 λιγκ καπ (2013) και 1 σούπερ καπ (2010). Μετά από μια πενταετία, επιστρέφει και πάλι στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Άρη (2015).