Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Πορφύρα η Γιοβάνη

Στον Πορφύρα η Γιοβάνη

Η Μάρβη Γιοβάνη αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή του Πορφύρα που καλοσώρισε την διεθνή διαγώνια που δήλωσε χαρούμενη που η παρουσία της στην ομάδα του Πειραιά θα συνδυαστεί και με την συμμετοχή  της σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μέχρι σήμερα η Μάρβη Γιοβάνη είχε αρνηθεί δύο φορές ισάριθμες προτάσεις του Πορφύρα προκειμένου να φορέσει τα «μελανόλευκα», ωστόσο η Τρίτη ήταν και η… φαρμακερή.

Η ομάδα του Πειραιά δείχνοντας επιμονή και υπομονή φρόντισε να αποσπάσει το πολυπόθητο «Ναι» από την 30χρονη διαγώνια και παράλληλα να ανακοινώσει την πρώτη του φετινή μεταγραφή.

Η Γιοβάνη στις πρώτες τις δηλώσεις ως αθλήτρια του Πορφύρα δήλωσε «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επιστρέφω στη VolleyLeague με την ομάδα του Πορφύρα.

Ο Πορφύρας όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει μια σταθερότητα και σταδιακή άνοδο σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που έλαβα σοβαρά υπόψη ώστε να αποδεχθώ την πρόταση της ομάδας.

Το γεγονός ότι η επιστροφή μου αυτή συνδυάζεται με την συμμετοχή του Πορφύρα, για πρώτη φορά, σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με χαροποιεί ακόμα περισσότερο και μου δίνει κίνητρο για να προσπαθήσω να δικαιώσω τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν αυτή τη χρονική στιγμή».

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Τρίτη και …καλή, για τον Πορφύρα και την διεθνή διαγώνια αθλήτρια Μάρβη Γιοβάνη, η οποία συμφώνησε να μεταγραφεί στην ομάδα μας.

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφική προσθήκη του Πορφύρα.

Η γεννημένη τον Δεκέμβριο του 1989 αθλήτρια, ήταν, επίσης, μεταγραφικός στόχος του Πορφύρα το 2008, όταν έπαιζε στον Πανελλήνιο και το 2016, όταν αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη.

Το πεπρωμένο μας έφερε μαζί και το γεγονός μας χαροποιεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς η Μάρβη ( πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ) συνδυάζει τις αρετές που ενδιαφέρουν τον Πορφύρα :

Ηθος, αξία, συναδελφικότητα, φιλοδοξία.