ΔΙΕΘΝΗ

Στον τελικό η Aich / Dob του Αν. Δαλακούρα

Στον τελικό η Aich / Dob του Αν. Δαλακούρα

Έτοιμος να διεκδικήσει τον πρώτο διεθνή τίτλο της καριέρας του είναι ο διεθνής Αλεξανδροπουλίτης άσος που πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του αυστριακού πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου και φιναλίστ του MEVZA Cup, Χίπο Τιρόλ Ίνσμπρουκ.

Η ομάδα του Δαλακούρα με τρεις νίκες επί της Γκρατς και μοναδική απώλεια ενός σετ σε ισάριθμα ματς, “σφράγισε” τη συμμετοχή της στο μεγάλο ραντεβού της φετινής λίγκας, όπου αρχής γενομένης από τις 6 Απριλίου στο Μπλάιμπουργκ, θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την φιναλίστ του Ίνσμπρουκ, που τρεις μέρες νωρίτερα “σφράγισε” κι αυτή με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς επί της Ραίφάιζεν Βαλνφίρτελ την πρόκρισή της.

dalakouras

“Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ενόψει της Τιρόλ, αλλά σε αυτή την σειρά τελικών σίγουρα όλα είναι πιθανά”, δήλωσε αμέσως μετά την τρίτη νίκη της ομάδας του ο αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας της κανονικής περιόδου, Aich / Dob, Martin Micheu.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...