Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στον τελικό Ηρακλής Χαλκίδας και Εθνικός Πειραιώς

Στον τελικό Ηρακλής Χαλκίδας και Εθνικός Πειραιώς
Ο Ηρακλής Χαλκίδας επικράτησε 3-0 του Αο Παλλήνης και ο Εθνικός Πειραιώς 3-2 της Κηφισιάς με τους νικητές έτοιμους να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του τουρνουά που διοργανώνει η Χαλκίδα στο γυμναστήριο της Κανήθου.
Στον πρώτο χρονικά αγώνα, ο Εθνικός Π. ισοφάρισε δύο φορές κερδίζοντας στο τάι μπρέικ.

Τα σετ: 3-2 (22-25, 25-14, 22-25, 25-14, 15-10)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Ψάρρας): Δελιπρίμης, Μαντέκας, Τουρνάκης, Σέιφερτ, Νάιτ, Αμπανόζ / Βολουδάκης (λ), Σπυριούνης, Ράμος, Δημητούλης.

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Βόιτσικ, Χάκελ, Σονάρι, Νικολάκης, Σουλτανόπουλος, Εφραιμίδης / Κάπελας (λ), Παπαδόπουλος, Μελλές, Χριστδουλάκης (λ).

Στο δεύτερο αγώνα ο Ηρακλής Χαλκίδας εν αναμονή της άφιξης του Τάπια αγωνίστηκε με διαγώνιο τον Μουτάμπαζι από τη Γκάνα ενώ απουσίασε ο τραυματίας Τσολάκος.

Τα σετ: 3-0 (29-27, 25-19, 25-18)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Γκελίντσκι, Μουτάμπαζι, Μακρυγιάννης, Χαραλαμπίδης, Μακ Γουίλιαμ, Μότα / Τσαδήμας (λ), Κολτσιάκης, Αδάμ, Κοντούλης.

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Αλεξανδρόπουλος): Αδαμόπουλος, Λυκούρεσης, Μήττας, Μπιλλήρης, Ρούσος, Τσικάτος / Μπούρας (λ), Αντωνάκης.

Tην Κυριακή στις 17.00 θα γίνει ο μικρός τελικός μεταξύ του ΑΟΠ Κηφισιάς και του ΑΟ Παλλήνης και ο τελικός στις 19.00 μεταξύ του Εθνικού Πειραιώς και του Ηρακλή Χαλκίδας

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...