PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον ΖΑΟΝ ο Αμαξόπουλος

Στον ΖΑΟΝ ο Αμαξόπουλος

Ο ΖΑΟΝ και η Κηφισιά αποτελούν το επόμενο βήμα της προπονητικής καριέρας του Στέφανου Αμαξόπουλου, με την ομάδα των Βορείων προαστίων να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Εβρίτη τεχνικό που αναλαμβάνει τον συντονισμό των Ακαδημιών αλλά και βοηθός του Λιώση στην γυναικεία ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΖΑΟΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ

Το μεγάλο όνομα του βόλεϊ συνεργάζεται πλέον με τον ΖΑΟΝ , αναλαμβάνοντας τα αγωνιστικά τμήματα και τον συντονισμό των Ακαδημιών του, αλλά και ως βοηθός του ΚΩΣΤΑ ΛΙΩΣΗ στη Γυναικεία ομάδα.

Διαπρεπής παίχτης του βόλεϊ ανεδείχθη ως :

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ παίχτης του βόλεϊ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων .

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Libero του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ του Final Four του Champions League ( κατά Data Galanis )

Είναι ο Μοναδικός Έλληνας Παίκτης με Μετάλλιο και στις τρείς Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις :

Κύπελλο Συνομοσπονδίας Κυπελλούχων,

Κύπελλο Κυπελλούχων, Champions League.

Ήταν Βολλευμπολίστας του Α.Ο. Ορεστιάδας, όταν αυτός βρισκόταν στην κορυφή του Πρωταθλήματος Ελλάδας, της ΑΕΚ του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , του ΑΟΚ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, του Α.Ο. Παλλήνης, και μέλος της Εθνικής ομάδας Εφήβων και Ανδρών.

Αγωνίστηκε σε θέση ακραίου και Libero και είχε κατά καιρούς διάσημους διεθνείς προπονητές όπως τον Zoran Gaetz , τον Stojan Stoev και τον Gian Paulo Montali .

Εγκατέλειψε τα γήπεδα σε ηλικία 39 ετών μόνο ως Παίκτης, και το 2013 επανέρχεται ως Προπονητής αφού στο Πανεπιστημιακό του Πτυχίο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Πετοσφαίριση, είχε αυτοδίκαια και την ειδικότητα του Προπονητή Α! Κατηγορίας.

Είναι αεικίνητος και διαρκώς εξελισσόμενος. Ακόμα και η προσωπική του ζωή έχει ενδιαφέρον,μιας και παντρεμένος έχει 4 παιδιά, και εργάζεται στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ως Προϊστάμενος στο Αθλητικό Κέντρο Γουδή, και έχει και ειδικότητα Ναυαγοσώστη.

Έχει δε παρακολουθήσει πλήθος Σεμιναρίων με διάσημους εισηγητές.

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε ως προπονητής Κορασίδων Α και της γυναικείας ομάδας του Αγίου Ελευθερίου Αιγάλεω.

Ο ΖΑΟΝ αγκαλιάζει τον νέο Προπονητή του για τα Αναπτυξιακά τμήματα , βέβαιος ότι αυτός θα μεταδώσει στα παιδιά του, εκτός από τις μοναδικές γνώσεις και την εμπειρία του στο Άθλημα και την στάση ζωής του, όπως αυτή προκύπτει από το βιογραφικό του.

Η Πρόεδρος του ΖΑΟΝ

Άννα Κορογιαννάκη

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...