ΔΙΕΘΝΗ

Στους επτά… ουρανούς της Κορέας ο Φράγκος

Στους επτά… ουρανούς της Κορέας ο Φράγκος

Ο διεθνής άσος μας, ανακοινώθηκε και επίσημα από την κορεατική Hyundai Sly Walker Capital και έγινε ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Τζούριτς, που θα αγωνιστεί στην Κορεατική Λίγκα, σύμφωνα με την παράγραφο 10/6 του κανονισμού της KOVO.

Η ικανοποίηση του Ανδρέα Φράγκου είναι εμφανής στην παρθενική του φωτό με τα χρώματα της πρώην ομάδας του διεθνή μας Δημήτρη Τζούριτς.

Ο δίμετρος πρώην άσος του Ολυμπιακού, που δεν πρόλαβε να ιδρώσει τη φανέλα της τουρκικής Αφιόν Μπελεντίγεσπορ, που πήγε το καλοκαίρι, γυρίζει πλέον νέα σελίδα στην καριέρα του, κάνοντας στα 28 του χρόνια ένα όνειρο, πραγματικότητα.

Στην  ανακοίνωση της κορεατικής ομάδας, αναφέρεται ακόμη ότι ο Έλληνας διεθνής που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2007 από τον Πανελλήνιο και στην συνέχεια εκτός του Ολυμπιακού, απέκτησε εμπειρία από το ιταλικό, γαλλικό, ελληνικό και ιρανικό πρωτάθλημα, θα αντικαταστήσει τον Ούγγρο διεθνή, Άρπαντ Μπαρότι, που τραυματίστηκε.

Αναφερόμενος στην αντικατάσταση του Ούγγρου άσου με τον Έλληνα διεθνή, ο διευθυντής των πρωταθλητών Κορέας, Choi Taeung υποστήριξε, πως η χρονιά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς λόγω του άσχημου τραυματισμού και ατυχίας που είχαμε, αλλά πιστέυω πως ο νέος μας παίκτης, που θα ενταχθεί σε έναν περίπου μήνα θα προσαρμοστεί σύντομα στις απαιτήσεις και θα μας βοηθήσει».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην νέα ομάδα του Φράγκου αγωνίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια και άλλοι δύο γνώριμοι ξένοι στο ελληνικό κοινό από τη θητεία τους στα ελληνικά γήπεδα, ο Κολομβιανός πρώην άσος του Ολυμπιακού, Λίμπερμαν Αγκάμεζ, που αποχώρησε πρόωρα λόγω τραυματισμού και πέρυσι ο Κροάτης πρώην ακραίος του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Γκάλιτς, που χάρισε και τον τίτλο στην Hyundai Capital Sky Walkers .