ΔΙΕΘΝΗ

Στους… ζογκλέρ της Σοντερτέλγκε ο Γκρόνβελντ

Στους… ζογκλέρ της Σοντερτέλγκε ο Γκρόνβελντ

Στην σουηδική ομάδα, πολύ δημοφιλή στους φίλους του σκανδιναβικού βόλεϊ για τα… φαντεζί κόλπα της, που φιγουράρουν στο youtube θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Καναδός ακραίος του Παμβοχαϊκού.

Εκεί ο 23χρονος Ντάνιελ Γκρόνβελντ, που μετά την Volleyleague θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με το νεοποκτηθέντα άσο της Χάμπο, Γιάννη Μαδούρα, μαζί με τον νεαρό διεθνή Αυστραλό, Κάρστεν Μόλερ, θα προσπαθήσουν βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στη διάκριση.

Παράλληλα όμως θα μυηθεί από τους συμπαίκτες τους και στα… κόλπακια που κάνουν μερικοί αθλητές της σουηδικής ομάδας και μάλιστα τα έχουν ανεβάσει και στο youtube.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση στη Σουηδία και th Södertelge” τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ΄στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Καναδός άσος, χαρακτηρίζοντας το νέο σταθμό της καριέρας του, νέα πρόκληση. “Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για τον σύλλογο και την περιοχή και ανυπομονώ να τα δω όλα αυτά “ιδίοις όμμασιν”. Έπειτα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο πετυχημένη μπορούμε να είμαστε ως ομάδα, αλλά και τη δική μου προσωπική βελτίωση. Επίσης, ανυπομονώ να δω τους οπαδούς μας και να παίξω μπροστά τους. Ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα και είμαι ανυπόμονος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου”.

Δείτε στο video τα εντυπωσιακά “trick shots” των Σουηδών αθλητών