ΔΙΕΘΝΗ

Στουτγκάρδη: Το… χρίσμα στον Αθανασόπουλο

Στουτγκάρδη: Το… χρίσμα στον Αθανασόπουλο

Έπειτα από περίπου τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή, που αποτελεί πλέον παρελθόν από την γερμανική ομάδα, Γκιγιέρμο Ερνάντεζ,  ο Έλληνας τεχνικός Γιάννης Αθανασόπουλος ανέλαβε το τιμόνι της Allianz MTV.

Οι πρωτόγνωρες εμπειρίες στη ζωή του Αθανασόπουλου συνεχίζονται, καθώς μετά τον ερχομό του γιού του Νικόλα, η διοίκηση της ομάδας απέδειξε εμπράκτως, πέρα από την αγάπη,  την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που τρέφει για το έργο του Έλληνα προπονητή, ο οποίος για πρώτη φορά θα καθίσει και επισήμως στην κορυφή του  πάγκου κάποιας ομάδας.

Για όσους γνωρίζουν την προσφορά του Αθανασόπουλου αλλά και την θεαματική πρόοδο στην δουλειά του το διάστημα που βρίσκεται στην γερμανική έδρα, το χρίσμα του head coach είτε στην Στουτγκάρδη, είτε σε άλλη ομάδα θεωρούνταν  θέμα χρόνου.

Για αυτό και ο τεχνικός της δευτεραθλήτριας ομάδας της Βundesliga, δεν μένει στις φετινές δάφνες της κατάκτησης του Κυπέλλου και του Σούπερκαπ Γερμανίας, αλλά ήδη έχει “σηκώσει μανίκια” και σχεδιάζει την ομάδα της προσεχούς χρονιάς.

Κατόπιν λοιπόν της εισήγησης του Αθανασόπουλου ανανέωσαν τη συνεργασία με την MTV Allianz η αρχηγός και διαγώνια, Ντέμπορα Φαν Ντέλεν, η κεντρική Μικέλη Τομαζέλα Πισινάτο, ενώ η 23χρονη Αμερικανίδα κεντρική (1.92μ) της Βισμπάντεν, Μάλορι “Μόλι” Γκρέις, αποτελεί το α’ φετινό απόκτημα της Στουτγκάρδης.