PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Strike από Πανιώνιο

Strike από Πανιώνιο

Την απόκτηση της Ελένης Πετρακάκη και της Μαργαρίτας Χάνας ανακοίνωσε ο Πανιώνιος που ενισχύει το ρόστερ του εν όψει της συμμετοχής τους στην Preleague.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε ο Πανιώνιος. Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του τόσο με την Ελένη Πετρακάκη, όσο και με την Μαργαρίτα Χάνα.

Η 21χρονη Ελένη Πετρακάκη αγωνίζεται ως κεντρικός και την περσινή χρονιά φορούσε την φανέλα του ΟΠΕ Ρεθύμνου. Η νεαρή Κρητικιά αναφερόμενης στην μεταγραφή της τόνισε «Είναι μεγάλη χαρά που θα αγωνίζομαι για τον Πανιώνιο και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα, με Υγεία και προσήλωση στους στόχους μας».

Η Μαργαρίτα Χάνα είναι 21 ετών, την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Μίλωνα και στις πρώτες της δηλώσεις υπογράμμισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στο δυναμικό του Πανιωνίου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και εύχομαι Υγεία, Καλό κλίμα και καλά αποτελέσματα».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...