A2

Το Summer Camp της ΑΕΚ

Το Summer Camp της ΑΕΚ

Το 1ο Summer Camp της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του την Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια φιλοξενώντας αγόρια και κορίτσια από 9 έως 17 ετών όπου υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γιώργου Σαμαρά και της Ελένης Μεμετζή θα μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία σε αγόρια και κορίτσια να περάσουν δημιουργικά τις ημέρες του καλοκαιριού αλλά και να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ με την συμμετοχή τους στο βόλεϊ summer camp στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την επίβλεψη έχει ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Γιώργος Σαμαράς με την συμμετοχή των προπονητών των ακαδημιών καθώς και της παλιάς αθλήτριας της ΑΕΚ και νυν προπονήτριας, Ελένης Μεμετζή.

Το camp χωρίζεται σε τρία γκρουπ και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 9 έως 17 ετών.

Η πρώτη περίοδος ξεκινάει 19-23 Ιουνίου, η δεύτερη περίοδος 26-30 Ιουνίου και η τρίτης περίοδος 3-7 Ιουλίου.

Το camp περιλαμβάνει: Προπόνηση, εξειδίκευση, θεωρητικά μαθήματα και παρακολούθηση video, μετρήσεις και αξιολογήσεις, δίπλωμα camp, t-shirts camp, snack γεύματα, Επισκέψεις και ομιλίες από τον χώρο του αθλητισμού.

Δηλώσεις συμμετοχής (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Πληροφορίες:210-2584582 (Ερασιτεχνική ΑΕΚ). Ακαδημίες βόλεϊ ΑΕΚ: Ιασωνίδη 29, Νέα Φιλαδέλφεια. email: info@aek.gr

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...