LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό από ΠΑ.Σ.Α.Π.

Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό από ΠΑ.Σ.Α.Π.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών με ανακοίνωσή του απένειμε συγχαρητήρια στους ερυθρόλευκους θριαμβευτές του League Cup “Νίκος Σαμαράς” για την κατάκτηση του πρώτου φετινού τίτλου του αθλήματος στην Σύρο.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης του ΠΑ.Σ.Α.Π.

“Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρει τους προπονητές, τη διοίκηση και ιδιαίτερα τους αθλητές του σωματείου Ολυμπιακός Σ.Φ.Π για την κατάκτηση του 5ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» και τρίτου στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου, που, έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία  στη Σύρο.

Παράλληλα ο Σύνδεσμός μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη φιναλίστ ομάδα της Θεσσαλονίκης, που στην ιστορική της παρουσία σε τελικό του θεσμού, προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου, έφτασε μία… ανάσα από τον τίτλο, δίνοντας έτσι μία πρόγευση στους φίλους του αθλήματος για τις συναρπαστικές αναμετρήσεις που μας επιφυλάσσει η συνέχεια της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Άξια συγχαρητηρίων και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την άψογη διοργάνωση του φάιναλ φορ, μιας πραγματικής γιορτής του βόλεϊ, που στέφθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού στη φιλόξενη Ερμούπολη”.

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...