ΔΙΕΘΝΗ

Συμβαίνει και στις καλύτερες «οικογένειες»

Συμβαίνει και στις καλύτερες «οικογένειες»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας απέβαλλε από τα τελικά του Final 6 του World League στη Βραζιλία τους διεθνείς Ζαίτσεφ, Τράβιτσα, Σάμπι, Ραντάτσο και κάλεσε  τους αντικαταστάτες του να μεταβούν εσπευσμένα στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες… Οι σουπερστάρ των “ατζούρι”, που τιμωρήθηκαν με αποβολή από τον κ. Μπερούτο υπέπεσαν σε δύο συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα και για αυτό από χθες αποχώρησαν από το ξενοδοχείο και ελευθέρωσαν τα δωμάτιά τους. Στη θέση τους κλήθηκαν από την Ιταλία, οι διεθνείς Νταβίντε Σαίτα, Τζιακομο Μπότο και Γκαμπριέλε Νέλι.

«Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες και αξίες που πρέπει να τηρούνται στην Εθνική ομάδα. Αν αυτό δεν ήταν σαφές μέχρι σήμερα, είναι πλέον σαφές. Η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας», δήλωσε ο Μπερούτο αμέσως μετά την αποβολή των τεσσάρων διεθνών, που “πλήρωσαν” έτσι την αργοπορημένη επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, αφού, παραμονές μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης, δεν είχαν γυρίσει στις 02.00 τα ξημέρωματα στα δωμάτιά τους.

Αυτή τη φορά όμως ο “εκλέκτορας” αποφάσισε να μην κάνει τα “στραβά μάτια” και αφού ενημέρωσε την Ιταλική Ομοσπονδία για το συμβάν, με τη στήριξη, παρά την απογοήτευση του προέδρου της FIPAV, Κάρλο Μάγκρι, έδιωξε τους ξενύχτηδες από την Βραζιλία.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης,  εκτός από τη διοργανώτρια χώρα και την Ιταλία, θα βρεθούν ακόμη οι ΗΠΑ, Πολωνία, Σερβία και η Γαλλία, μετά τη χθεσινή νίκη των “τρικολόρ” με 3-0 (25-16, 25-20, 25-21) επί της Βουλγαρίας στα τελικά του Grour 2 στη Βάρνα.