ΔΙΕΘΝΗ

Τα μπαγκάζια τους και Ρίο οι Πολωνοί

Τα μπαγκάζια τους και Ρίο οι Πολωνοί

Έπειτα από αμφίρροπες αναμετρήσεις πέντε ημερών στο προολυμπιακό τουρνουά ανδρών που συνεχίζεται στο Τόκιο (29/5-5-6), η Πολωνία σφράγισε πρόωρα, ούσα αήττητη το ένα από τα τρία πολύτιμα ολυμπιακά εισιτήρια για το Ρίο, με Γαλλία και Ιράν να είναι φαβορί για τα άλλα δύο.

Η Πολωνία λοιπόν αποδείχθηκε για άλλη μια φορά συνεπής στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, καθώς με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς στο Metropolitan Gymnasium του Τόκιο προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στη Βραζιλία.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του Αντιγκά αποδείχθηκαν “επτάψυχοι” καθώς έκαμψαν με 3-2 σετ την αντίσταση τριών αντιπάλων της, Καναδά, Γαλλίας, Κίνας, κέρδισε με 3-0 σετ τις Βενεζουέλα, Ιαπωνία και έτσι με συνολικά 12 βαθμούς τα υπόλοιπα ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό με το 3ο Ιράν (10β), έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αντίθετα για την Γαλλία, που με 13 βαθμούς είναι δεύτερη στην κατάταξη, λόγω της μοναδικής ήττας από τους Πολωνούς, μία νίκη στο σημερινό ματς με τη Βενεζουέλα, θα φέρει την παρέα του Ν’ Γκαπέ ακόμη πιο κοντά στη “χώρα της σάμπα”.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...