Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τα δικά του τυχερά 7άρια!

Τα δικά του τυχερά 7άρια!

Με πάσα επισημότητα παρουσιάστηκε το μεσημέρι στο «PAOK Sports Arena» η νέα συνεργασία του ΤΑΑ ΠΑΟΚ με τη στοιχηματική εταιρία «7epta7».

Ο Δικέφαλος προχώρησε σε ένα δυνατό deal αφού η «7epta7» θα είναι ο χρυσός χορηγός της ομάδας βόλεϊ για τις αγωνιστικές περιόδου 2014-2015 και 2015-2016. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό ήταν οι δυο ομάδες, οι οποίες ενώ είχε γίνει η καταρχήν συμφωνία με τον ΟΠΑΠ αποφάσισαν να προχωρήσουν με δικές τους στοιχηματικές εταιρείες, γεγονός που έφερε αναστάτωση στη Λίγκα.

Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Ανδρέου, ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της εταιρίας “7epta” Αντώνης Σταμπολίδης , o διευθυντής των γραφείων της Μάλτας, Δημήτρης Κατσουλιέρης και ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κουρνέτας.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου , ο οποίος αφού καλοσώρισε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ την εταιρία «7epta7» τόνισε: «Χαίρομαι που θα έχουμε δίπλα μας μία μεγάλη εταιρία την «7epta7», που κάνει τα πρώτα βήματά της στην Ελλάδα. Με την αλληλλοβοήθεια που θα έχουμε πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Φέτος ο ΠΑΟΚ κάνει μία μεγάλη, μια ιστορική προσπάθεια και ο στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει στις δύο διοργανώσεις στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Με τη βοήθεια του χορηγού μας πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στους στόχους μας και ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή τη συνεργασία. Καλοσωρίζω την «7epta7» στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και ελπίζω αυτή η συνεργασία να κρατήσει πολλά χρόνια».

«Εύχομαι να πληρώσουμε το πριμ πρωταθλήματος»

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της εταιρίας «7epta7» Αντώνης Σταμπολίδης, επισήμανε ότι : «Χαιρόμαστε που γινόμαστε χρυσός χορηγός του ΠΑΟΚ. Οι λόγοι ήταν αρκετοί . Σε αυτή την απόφαση από την πλευρά μας μέτρησε η καταγωγή, καθώς προερχόμαστε από τη Βόρειο Ελλάδα, αλλά και η δυναμική και η υπεραξία του ΠΑΟΚ. Μιας τεράστιας οικογένειας που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα αθλήματα. Στον ΠΑΟΚ αξίζει να είναι πάντα στην κορυφή. Μία όμορφη , μοντέρνα, σύγχρονη πόλη όπως είναι η Θεσσαλονίκη, τις αξίζει να έχει διακρίσεις στον αθλητισμό. Αναφορικά με την εταιρία μας, το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό είναι η νομιμότητα. Ελέγχεται από την πιο αυστηρή επιτροπή παιγνίων της Μάλτας την LGA. Έχουμε άδεια στην Ελλάδα, άδειες σε διάφορα κρατίδια της Αυστρίας, και σύντομα θα αποκτήσουμε άδειες σε Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο και Πολωνία. Το άλλο που μας διακρίνει είναι ο επαγγελματισμός. Είμαστε συνεργάτες της Bedradar. Όποιοι ασχολούνται με το στοίχημα την ξέρουν. Τα γραφεία μας είναι στο 14ο όροφο στον Πύργο του Portomaso. To ελκυστικότερο και το ακριβότερο σημείο της Μάλτας και το όνειρο όλων των στοιχηματικών εταιριών.

Έχουμε ιδιόκτητο λογισμικό και πλατφόρμα που μας κάνει ευέλικτους και ανεξάρτητους από τους ανταγωνιστές μας. Έχουμε το γρηγορότερο live betting στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο πελάτης βρίσκει αυτό που θέλει πολύ γρήγορα, με μια ματιά. Και όπως γνωρίζουμε στο Live o χρόνος είναι πράγματι χρήμα. Διακρινόμαστε για τη γενναιοδωρία μας με πολλά bonus. Μόνο εμείς προσφέρουμε ένα bonus 540ευρώ στις πρώτες 4 καταθέσεις και όχι μόνο στην πρώτη . Έχουμε επίσης prepay card , bonus γενεθλίων και ονομαστικής εορτής, επιστροφή χρημάτων και πολλά άλλα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Ευχόμαστε στην ομάδα του βόλεϊ υγεία και καλή πορεία σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. σε όλους τους θεσμούς. Για την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ θέλω να τονίσω ότι έχουμε θεσμοθετήσει και πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος. Ευχόμαστε να το πληρώσουμε».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής των γραφείων της «7epta7» στη Μάλτα, Δημήτρης Κατσιουλέρης, τόνισε : «Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συμφωνία χορηγίας της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτή την κίνηση θέλουμε να δώσουμε τη δική μας βοήθεια στον αθλητισμό, στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχει η ομάδα μία καλή σεζόν».

Τέλος, ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κουρνέτας , εκ μέρους όλων των αθλητών είπε: «Εμείς ως αθλητές θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία «7epta7» για τη χορηγία της και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μας. Μία εταιρία που είναι φιλόδοξη ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό προφίλ του φετινού ΠΑΟΚ, που έχει πολλές φιλοδοξίες. Εύχομαι μαζί να τα καταφέρουμε και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, εσείς ως εταιρία και εμείς ως ομάδα».