Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα ευχαριστώ της Σαντορίνης

Τα ευχαριστώ της Σαντορίνης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους χορηγούς Aroma Avlis και Spicy Bites Catering που στηρίζουν τις προσπάθειες της ομάδας εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας…

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

Η Διοίκηση του ΑΟ Θήρας, επιθυμεί να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα με τις χορηγίες και την παροχή υπηρεσιών και αυτή τη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της ομάδας, το AROMA AVLIS και το SPICY BITES CATERING, φροντίζουν με αγάπη και φέτος για τη διατροφή των παικτριών προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες  και μάλιστα με προσοχή στις ιδιαιτερότητες της διατροφής που απαιτείται για τις αθλήτριές μας.

Επιθυμούμε για μια ακόμα φορά να τονίσουμε ότι χωρίς τη βοήθεια πολλών επιχειρήσεων η προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τις παίκτριες, δεν θα είχε το αποτέλεσμα που απολαμβάνουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια που βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της Α1 κατηγορίας γυναικών στο βόλλευ.

Πέρα από την πολύτιμη παροχή υπηρεσιών, είναι σημαντικό για μας ότι νοιώθουμε οικογένειά μας όλους όσοι συμβάλλουν στην προσπάθεια της ομάδας.

Για μια ακόμα χρονιά στο εστιατόριο AROMA AVLIS μας υποδέχτηκε ο διευθυντής κ. Βαγγέλης Μπελτζενίτης, ενώ ο ιδιοκτήτης κ. Αρτέμης Καραμολέγκος με χαρά μας ξενάγησε στον εκπληκτικό χώρο του οινοποιείου «ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ». Η πρώτη για φέτος επίσκεψη συνοδεύτηκε και από ένα μπουκάλι κρασί από τις μοναδικές ποικιλίες του Σαντορινιού οινοποιείου.

Ακόμα ένας εξαιρετικός χώρος και όμορφη ατμόσφαιρα μας περίμενε και στις εγκαταστάσεις του SPICY BITES CATERING, όπου ο κ. Γιώργος Παπαγιάννης, μας περίμενε για μια ακόμα ευχάριστη ξενάγηση και γνωριμία κυρίως για τις νέες αθλήτριές μας.