Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα γενέθλια της Μπράουν στη Νάξο

Τα γενέθλια της Μπράουν στη Νάξο

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 24α γενέθλια της η Αμάντα Μπράουν στη Νάξο καθώς οι συμπαίκτριες της αμερικανίδας κεντρικής τις ευχήθηκαν με μια τούρτα –έκπληξη, ενώ είχε προηγηθεί τα μεσάνυχτα καντάδα τραγουδώντας το Happy Birthday στο δωμάτιο που φιλοξενείται στο νησί.

Ημέρα γιορτής η σημερινή για την Αμάντα Μπράουν καθώς σήμερα έκλεισε τα 24 χρόνια της που την βρήκαν στη Ελλάδα και τη Νάξο. Ημέρα που θα την θυμάται για αρκετά χρόνια καθώς οι συναθλήτριες στον Πανναξιακό φρόντισαν να της κάνουν αρκετές εκπλήξεις και να τις χαρίσουν όμορφες στιγμές.

Η σημερινή προπόνηση βρήκε τις αθλήτριες του Πανναξιακού στο PLACAFE όπου έκαναν ασκήσεις στην πισίνα υπο τις οδηγίες του Κώστα Παπαδόπουλου.

Μετά το τέλος της προπόνηση οι συναθλήτριες της Μπράουν φρόντισαν να τις κάνουν ένα πάρτι προσφέροντας της μια τούρτα και σε μια καλοκαιρινή όμορφη εικόνα να γιορτάσουν με χαμόγελα και πειράγματα τα γενέθλια της αμερικανίδας κεντρικής.

Μια έκπληξη που ήταν η δεύτερη για την Αμάντα Μπράουν καθώς είχε προηγηθεί το μεταμεσονύκτιο ξύπνημα της Amanda  στο δωμάτιο που φιλοξενείται, με το γνωστό τραγουδάκι γενεθλίων στα Ελληνικά.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Faon.pannaxiakos%2Fvideos%2F1545863272141369%2F&show_text=0&width=267″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>