Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα γενέθλια του Ρούση στον ΠΑΟΝ

Τα γενέθλια του Ρούση στον ΠΑΟΝ

Τα γενέθλια του γιόρτασε στη Νάξο ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, Γιώργος Ρούσης που μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα συντροφιά με τις αθλήτριες του και το προπονητικό τιμ «έσβησε» την τούρτα με τα κεράκια ανάμεσα σε πειράγματα και τα απαραίτητα αστεία.

Την στιγμή απαθανάτισαν οι ίδιες οι αθλήτριες που φυσικά ανέβασαν και τα σχετικά βίντεο στα social media ενώ αργά χτες το βράδυ ο ίδιος ο κόουτς, ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν με ένα μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Ευχαριστώ για τις ευχές σας, που ήδη πιάνουν τόπο καθώς τώρα που είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη τα μαλλιά μου γίναν πιο πυκνά,οι κοιλιακοί μου γίναν περισσότεροι από ;ένας κ φύγαν οι σακούλες απ τα μάτια μου αλλά είδα κ μερικά ελαττώματα-ένα από αυτά είναι ότι δεν είμαι τόσο κοινωνικός κ τόσο απλόχερος στις ευχές όσο όλοι εσείς που με θυμηθήκαμε κάτι που ανταποδώσω με την πρώτη ευκαιρία!

Ήταν ωραία η ημέρα απλή όπως ταιριάζει στον χαρακτήρα μου κ ευχαριστώ τις αθλήτριες μου για την τούρτα κ το φάλτσο “happy birthday” που μου χάρισαν.

Ήταν τα πρώτα γενέθλια μακριά απ την γυναίκα μου (Ζένια Τσίμα που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό)-ελπίζω κ τα τελευταία.»

Πηγή: Νaxos press