ΔΙΕΘΝΗ

Τα «σάρωσαν» όλα Ν’ Γκαπέθ και Αλ Ραγιάν

Τα «σάρωσαν» όλα Ν’ Γκαπέθ και Αλ Ραγιάν

Με ΜVP τον Γάλλο πρώην σουπερστάρ  της ιταλικής Μόντενα η κάτοχος του τίτλου, Αλ Ραγιάν επικράτησε στον χθεσινό τελικό του Emir Cup στη Ντόχα με 3-0 (25-17, 25-18, 25-19) και πανηγύρισε το 50 φετινό της τρόπαιο.

Alrayan_emir cup 2

“Αποστολή εξετελέσθη” για τον Έρβιν Ν’ Γκαπέθ στο Κατάρ, όπου στην παρθενική του παρουσία στη διοργάνωση κέρδισε στο σημαντικότερο ραντεβού τον Σλοβένο πρώην συμπαίκτη του στους “τζιαλομπλού’ και πρώην πρωταθλητή του Ολυμπιακού, Τίνε Ουρνάουτ και μαζί με την “πανάκριβη” κούπα, που στο παρελθόν είχε… σηκώσει και ο “δικός μας” Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς, κατέκτησε και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στη διοργάνωση. Κορυφαίος παίκτης του Κατάρ στην διοργάνωση αναδείχθηκε ο Mubarak Dahi Wale.

ngapeth

Για την Αλ Ραγιάν έκλεισε έτσι μία φανταστική σεζόν καθώς το 13o Emir Cup στην ιστορία της ήρθε να προστεθεί με το Qatar Super Cup, το Αραβικό Πρωτάθλημα Συλλόγων, το Qatar League και το Qatar Cup στα φετινά τρόπαια της ομάδας.

ngapeth_urnaut_emir cup

Να σημειωθεί πως η φιναλίστ Αλ Άχλι έφτασε σε τελικό του Emir Cup έπειτα από 22 χρόνια απουσίας, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει και στην… πηγή!

alrayan_ngpeth 3

Το βαρύτιμο τρόπαιο στους νικητές παρέδωσε η Αυτού Εξοχότητα  Δρ Thani Bin Abdulrahman Al-Kuwari, Β ‘Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κατάρ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των πρωταθλητών, που εισέπραξαν και το χρηματικό έπαθλο των 500.000 ριγιάλ περίπου 115.000 ευρώ, σε αντίθεση με τους φιναλίστ που κέρδισαν το έπαθλο των 69.000 ευρώ (σ.σ 300.000 ριγιάλ) .