ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τα τουρνουά της Ελπίδας

Τα τουρνουά της Ελπίδας

Η προετοιμασία των ομάδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων μπαίνει στο δεύτερό της στάδιο, καθώς έφτασε η ώρα για τα καθιερωμένα τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος.

Η αρχή θα γίνει αυτή την εβδομάδα στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» όπου η ομάδα Κορασίδων θα αντιμετωπίσει τις γυναικείες ομάδες του ΕΟ Σταυρούπολης (Α2 Γυναικών), της ΜΕΝΤ και των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Θα είναι η πρώτη εμφάνιση της νέας ομάδας, που αποτελεί συνέχεια εκείνης που κατέκτησε τρία συνεχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και αποτελείται πλέον από νέα πρόσωπα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/9
18.15 Ελπίς – Ακαδ. Πρωταθλητών
20.00 ΕΟΣ – MΕΝΤ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/9
16.00 Μικρός Τελικός
18.00 Τελικός

* Το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει το Τουρνουά Γυναικών που θα διοργανώσει η Ελπίδα για 6η συνεχόμενη χρονιά στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» και στο οποίο η γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό των Αμπελοκήπων. Το επίπεδο των φιλικών αυτών αγώνων αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό, καθώς θα πάρουν ο Αρης και ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, που από φέτος βρίσκονται στην Α1 Γυναικών και οι Μακεδόνες Αξιού, που αγωνίζονταν μέχρι πέρυσι στη μεγάλη κατηγορία.

Το πρόγραμμα του τουρνουά
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/9
18:00 Ελπίς – Φιλαθλητικός
20:15 Μακεδόνες – Αρης
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9
17:00 Φιλαθλητικός – Μακεδόνες
19:30 Αρης – Ελπίς
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/9
16:30 Φιλαθλητικός -Αρης
19:00 Μακεδόνες – Ελπίς

Τέλος, το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Λαγκαδά, μαζί με τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου, τον Καμπανιακό και τον διοργανωτή ΑΣΚ Λαγκαδά.