Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα βλέμματα την 6η αγωνιστική στη Σαντορίνη

Τα βλέμματα την 6η αγωνιστική στη Σαντορίνη

Το ντέρμπι στη Σαντορίνη μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του Άρη (18/11, 19.00) ξεχωρίζει στην 6η στροφή του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες μαζί με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση με τον ΑΟΘ να έχει κερδίσει ήδη τη Νάξο σε… αντίστοιχη έξοδό του την προπερασμένη αγωνιστική και τον Άρη να ψάχνει το μεγάλο διπλό.

 «Ο Άρης είναι μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Φέτος είναι δυνατός και θα βρίσκεται στην τετράδα. Εμείς θέλουμε τη νίκη και για να το πετύχουμε θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση καθόλη την διάρκεια του αγώνα και να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο», ηταν το σχόλιο του προπονητή του ΑΟΘ, Γιώργου Ρούση ενώ από την άλλη μεριά ο κόουτς του Άρη Δημήτρης Σολκίδης τόνισε: «Έχουμε κοινούς στόχους με τον ΑΟ Θήρας, ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα ειδικά εκτός έδρας. Αν θες όμως να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να ξεπερνάς και τις δυσκολίες που έχεις μέσα στην χρονιά και να προχωράς».

Επιπλέον, ενδιαφέρουσες αναμένονται στον Εύοσμο και τα Μεσόγεια  με το Αίας-Ηλιούπολη και το Μαρκόπουλο-Πορφύρας καθώς οι ομάδες αναζητούν βαθμούς στην κούρσα παραμονής τους στην κατηγορία ενώ στο Ζηρίνειο ο ΓΣΚ θα υποδεχτεί τους Μακεδόνες και ο Ολυμπιακός τη νεοφώτιστη Κόρινθο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Ζηρίνειο, 17.00, Ηρακλής Κηφ. – Μακεδόνες
Μαρκόπουλου, 18.00, ΑΟ Μαρκοπούλου – Πορφύρας
ΔΑΚ Ευόσμου, 18.00, Αίας – ΓΣ Ηλιούπολης
Μ. Μερκούρη, 18.00, Ολυμπιακός – Κόρινθος
Θήρας, 19.00, ΑΟ Θήρας – Άρης
Ρεπό: Πανναξιακός

Βαθμολογία: Ολυμπιακός 12, Άρης 12, ΑΟ Θήρας 12, Πανναξιακός 9, Μακεδόνες 9, ΓΣ Ηλιούπολης 8, Κόρινθος 5, Ηρακλής Κηφισιάς 3, Πορφύρας 3, Αίας Ευόσμου 2, Μαρκόπουλο 0.
*Ολυμπιακός, Κόρινθος, Αίας, Ηρακλής Κηφισιάς και Πορφύρας έχουν κάνει το ρεπό τους