ΔΙΕΘΝΗ

“Τα βρόντηξε” ο Άντερσον

“Τα βρόντηξε” ο Άντερσον

Ο διεθνής Αμερικανός, Μάθιου “Ματ” Άντερσον που πρωταγωνίστησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να λύσει αιφνιδιαστικά τη συνεργασία του με την ρωσική Ζενίτ

Μία… άνω τελεία στην καριέρα του αποφάσισε να βάλει ο 27χρονος άσος των ΗΠΑ, ο οποίος αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το ρωσικό Καζάν και επέστρεψε στο σπίτι του.

Εξηγώντας τους λόγους αυτής της απόφασής του ο Άντερσον στην επίσημη ιστοσελίδα του πρώην συλλόγου του ο Αμερικανός άσος ξεκαθάρισε πως “δεν έχω καμία σύγκρουση με κάθε παίκτη από την ομάδα ή τον προπονητή, ή τη διοίκηση της Ζενίτ. Ο σύλλογος ήταν πάντα στο υψηλότερο επίπεδο. Αποφάσισα να αναστείλω όμως την καριέρα μου, γιατί είμαι κουρασμένος. Από τότε που ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά, σχεδόν δεν είδα ποτέ την οικογένειά του.

Για το λόγο αυτό, αισθάνομαι άβολα και βρίσκομαι συνεχώς κάτω από συνθήκες στρες. Αυτή η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο επίπεδο πριν από την έναρξη της σεζόν. Νόμιζα ότι θα μπορούσε να νικήσω την κατάθλιψη, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Θα μου λείψει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά δεν σκοπέυω να εγκαταλείψω για πάντα το βόλεϊ. Απλά πρέπει να ξεκουραστώ. Νομίζω ότι η διακοπή θα με βοηθήσει να ανακτήσω το πάθος και την αγάπη μου για το παιχνίδι. Είμαι ευγνώμων για τους οπαδούς της Ζενίτ Καζάν για την υποστήριξη που μου δίνουν! Ελπίζω ότι η απόφασή μου θα γίνει κατανοητή…”.