Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τακουρίδης : «Χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ»

Τακουρίδης : «Χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος που συνεχίζει στον ΠΑΟΚ για μια ακόμη χρονιά αλλά και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην κορυφή διεκδικώντας όλα τα τρόπαια δήλωσε ο Γιάννης Τακουρίδης λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας στου με τους «ασπρόμαυρους»…

Τα «ασπρόμαυρα» για μια ακόμη χρονιά θα φορά ο Γιάννης Τακουρίδης και στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (paokvolley.gr) μίλησε για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ αλλά και για την χρονιά που πέρασε αλλά και τους στόχους που υπάρχουν για τη νέα.

Για ανανέωση της συνεργασίας : «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα».

Για τους στόχους της ομάδας : «Ο πήχης ανέβηκε. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή, διεκδικώντας όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα και να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για τη χρονιά που πέρασε : «Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και εύχομαι φέτος να τους αποφύγουμε και να είμαστε όλοι καλά. Παρόλα αυτά, τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αφήνουμε όμως πίσω την περασμένη σεζόν και επικεντρωνόμαστε σε αυτή που έρχεται».

Για τους φιλάθλους : «Θέλουμε την στήριξή του κόσμου, να είναι δίπλα μας, όπως και πέρυσι. Η εμπιστοσύνη των φιλάθλων μας και η στήριξη τους μας δίνει δύναμη και πάθος».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...