ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τακουρίδης : «Είμαστε εδώ για το Κύπελλο»

Τακουρίδης : «Είμαστε εδώ για το Κύπελλο»

Το μπλοκ του Τακουρίδη έστειλε τον ΠΑΟΚ στον τελικό και τον ίδιο στον 7ο ουρανό πανηγυρίζοντας μια μεγάλη νίκη. Ο έμπειρος κεντρικός δήλωσε έτοιμος για το Κύπελλο, ενώ την ίδια ώρα ο Ντίμα Φιλίποφ αφού ζήτησε συγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισε στο τέλος κράτησε χαμηλούς τόνους για τον αυριανό τελικό.

Ο έμπειρος κεντρικός των «ασπρόμαυρων» μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε χαρακτηριστικά «Τώρα δεν μπορώ να πως πολλά από την ένταση. Συγχαρητήρια στην ομάδα και τους συμπαίκτες. Κοιτάξαμε να κάνουμε την δουλεία μας, καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά κερδίσαμε. Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι και περιμένουμε αντίπαλο.

Όποιος περάσει δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Εμείς είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το Κύπελλο Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Φιλίποφ : «Συγνώμη για το τέλος»

Ο Ντίμα Φιλίποφ ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ημιτελικού με τον διεθνή πασαδόρο να ξεσπά στο τέλος και να πανηγυρίζει έχοντας μάλιστα και έντονο διάλογο με παράγοντες του Ολυμπιακού. Μια κίνηση που μετάνιωσε και ζήτησε συγνώμη λίγα λεπτά αργότερα με δηλώσεις του στην Κρατική Τηλεόραση.  

Έχοντας αποβάλει την ένταση του ημιτελικού μετά την μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ ο Ντίμα Φιλίποφ δήλωσε «Κερδίσαμε έναν τελικό και κοιτάμε μπροστά. Ζητώ συγνώμη από τους φίλαθλους για την κίνησή μου στο τέλος του αγώνα. Δεν είναι μια κίνηση που αρμόζει σε διεθνή παίκτη. Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Εμείς κοιτάμε απλά το επόμενο μας παιχνίδι και τίποτα άλλο».