ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τακουρίδης : «Να χτίσουμε ομάδα για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό»

Τακουρίδης : «Να χτίσουμε ομάδα για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό»

Οι νίκες επί της Τυνησίας έδωσαν ψυχολογία και αισιοδοξία στους διεθνείς μας που ολοκληρώνουν σήμερα την σειρά των φιλικών με τους Άραβες και τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλά για το κλίμα μεταξύ των παικτών και να δηλώνει έτοιμος για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού…

Τα παιχνίδια κόντρα στην Τυνησία έσπασαν την ρουτίνα των συνεχόμενων προπονήσεων και έδωσαν την ευκαιρία στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να δοκιμάσει παίκτες και τακτικές.

Την ίδια ώρα το κλίμα μεταξύ των διεθνών μας είναι εξαιρετικό με τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλά για την προετοιμασία αλλά και τον μεγάλο στόχο του καλοκαιριού…

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Κάνουμε καθημερινά διπλές προπονήσεις χωρισμένοι σε γκρουπ. Η δουλειά που γίνεται με τους προπονητές μας είναι σωστή, όλα κυλάνε ομάλα και πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα» τόνισε αρχικά ο έμπειρος κεντρικός του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε «Είναι ο μεγάλος μας στόχος. Οι Μεσογειακοί Αγώνες είναι καλή ευκαιρία για να δούμε που βρισκόμαστε και θα μας βοηθήσει για να δεθούμε ακόμα περισσότερο μεταξύ μας. Θα παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε και θα συνεχίσουμε μετά τον Ιούλιο στην Αλεξανδρούπολη να χτίσουμε μία καλή ομάδα για να προκριθούμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Σχολιάζοντας τις διαφορές με το παρελθόν ο «πύργος» της Εθνικής μας υπογράμμισε «Υπάρχουν βήματα προόδου και οργάνωσης. Στην Κάρυστο προπονούμαστε καθημερινά χωρίς να μας λείπει τίποτα. Το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό και ακόμα και τα νέα παιδιά τα έχουμε κάνει να νιώθουν ότι βρίσκονται καιρό στην ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι καλό που γίνεται η προετοιμασία σε τέτοια μέρη και το μόνο που μας απασχολεί είναι το βόλεϊ».

https://www.youtube.com/watch?v=KhivNmr5KnE