Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τακουρίδης : «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα»

Τακουρίδης : «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα»

Να διατηρήσουν τα κεκτημένα και να δώσουν τα πάντα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους τους ζήτησε ο Γιάννης Τακουρίδης στις δηλώσεις του εν όψει της νέας χρονιάς.

Ο 28χρονος κεντρικός μετά την περσινή καταπληκτική χρονιά, είναι έτοιμος να ξαναζήσει ανάλογες στιγμές στο Παλατάκια με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Τακουρίδης αναφερόμενος στη νέα σεζόν με δηλώσεις του στο inpaok.com υπογράμμισε «Οι στόχοι οι δικοί μου, των συμπαικτών μου και όλων στην ομάδα είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να παλέψουμε για την κορυφή. Το κυριότερο είναι να έχουμε υγεία και άλλη μια καλή σεζόν. Πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για τις εντυπώσεις του από την περσινή πρώτη του σεζόν στο Παλατάκι υπογράμμισε«Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική από όλες τις απόψεις. Φάνηκε στο τέλος, όπου δεν μπορούσε να υπάρχει καλύτερο φινάλε στη χρονιά.

Είναι ότι καλύτερο για οποιονδήποτε αθλητή να ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ένα πρωτάθλημα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας ειδικά στο τέλος της χρονιάς και κάθε παίκτης θέλει και του αρέσει να παίζει σε μία τέτοια ατμόσφαιρα. Οπότε οι εντυπώσεις μου ήταν σίγουρα πολύ θετικές γι αυτό και συνεχίζω στην ομάδα».