ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ταμπουρατζής-Στεφάνου: «Πάμε για άλλα…»

Ταμπουρατζής-Στεφάνου: «Πάμε για άλλα…»

Οι διεθνείς λίμπερο Κώστας Ταμπουρατζής και ο Γιώργος Στεφάνου βρέθηκαν στη Γλυφάδα για μια ακόμη φορά αντιμέτωποι με τις πρώην ομάδες τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον πρώτο να χαμογελά καλύτερα ως τελευταίος, αλλά από εδώ και πέρα αμφότεροι εστιάζουν την προσοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τις ομάδες τους.

tampouratzis_olympiakos

Ο Κώστας Ταμπουρατζής που αντιμετώπισε στον τελικό την πρώην ομάδα του, τον ΑΟΠ Κηφισιάς σημείωσε: «Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα. Όμως πλέον είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτό, έχοντας κατακτήσει ήδη δύο τίτλους. Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Όλα ήταν καταπληκτικά. Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν καταπληκτικοί. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια και στις άλλες υποχρεώσεις με στόχο το τρεμπλ».

stefanoy_nikolakis

Τέλος ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Στεφάνου τόνισε: «Η μέχρι στιγμής πορεία μας είναι άξια συγχαρητηρίων. Ήμασταν άτυχοι στον ημιτελικό, καθώς τραυματίστηκε ο Γιοβάνοβιτς. Κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά δεν ανταπεξήλθαμε. Έχουμε, ωστόσο, ακόμα τον στόχο του πρωταθλήματος. Αλλά κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Το πρώτο μέλημά μας είναι να είμαστε υγιείς και να παίζουμε καλό βόλεϊ».