ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ταρνατόρος : «Μια χρονιά γεμάτη άσους»

tarnatoros_esap

Το 2019 διανύει ήδη τις πρώτες του ημέρες και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες σε αθλητές και σωματεία τονίζοντας παράλληλα πως στόχος όλων είναι η άνοδος του Ελληνικού βόλεϊ.

Οι δήλωση του προέδρου της Volleyleague για τη νέα χρονιά αναφέρει χαρακτηριστικά :«Το 2018 πέρασε στην ιστορία μαζί με τις μεγάλες επιτυχίες για το ελληνικό βόλεϊ σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Είναι οι καρποί της σκληρής δουλειάς που κάνουν τα κύτταρα του αθλήματος που δεν είναι άλλα από τα σωματεία, τους παράγοντες τους, τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό τους. Για το 2019 εύχομαι υγεία και επιτυχίες για όλη την κοινότητα του βόλεϊ, τις ομάδες, τους συλλόγους και τα εθνικά συγκροτήματα.

Είμαστε στο κατώφλι του 2019. Μιας χρονιάς γεμάτης προκλήσεις για όλους. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Ενωμένοι θα αγωνιστούμε όλοι,  πάνω από σωματειακά και προσωπικά συμφέροντα για το καλό του βόλεϊ. Θα δουλέψουμε για να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά το αγαπημένο μας άθλημα. Μαζί με τους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας, τους φίλους του βόλεϊ τους διαιτητές και τους ανθρώπους του Τύπου ετοιμαζόμαστε για μία χρονιά γεμάτη “άσσους”. Θα χαρούμε το ταξίδι και θα βάλουμε υψηλούς στόχους για μία παραγωγική και δημιουργική χρονιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ