ΔΙΕΘΝΗ

Τελευταία ευκαιρία για Στουτγκάρδη

Τελευταία ευκαιρία για Στουτγκάρδη

Δεν τα κατάφερε η Στουτγκάρδη της Αθηνάς Παπαφωτίου και του Γιάννη Αθανασόπουλου να «σκουπίσει» την Μίνστερ και να «κάθαρίσει» μία ώρα αρχύτερα την πρόκριση στη συνέχεια των πλει οφ. Έτσι μετά την ισοφάριση της Μίνστερ σε 1-1 νίκες, το πολυπόθητο εισιτήριο θα κριθεί σε δύο μέρες στο τρίτο και τελευταίο εντός έδρας ματς της Στουγκάρδης (25/3).

Παρά την καλή ψυχολογία από το 3-1 του α’ εντός έδρας ματς για τις θέσεις 2-7 των πλέι οφ της Bundesliga η Στουτγκάρδη ηττήθηκε με 3-1 (28-26, 14-25, 25-17, 25-22) από την «οικοδέσποινα» Μίνστερ, σε ένα ματς, όπου ο Ισπανός τεχνικός των Κυπελλούχων Γερμανίας, Ερνάντεζ χρησιμοποίησε ως αλλαγή τη διεθνή πασαδόρο μας, Αθηνά Παπαφωτίου, που τελείωσε το ματς χωρίς πόντο.

Έτσι οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο τρίτο και τελευταίο ματς της SCHARRena, με τη νικήτρια ομάδα να κατακτά το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση των πλέι οφ.

Foto: Tom Bloch

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...