ΔΙΕΘΝΗ

Τελευταία ευκαιρία σωτηρίας για Γκόρτσανιουκ

Τελευταία ευκαιρία σωτηρίας για Γκόρτσανιουκ

Με δύο ήττες από την Μπέντζιν σε ισάριθμα ματς των πλέι οφ της πολωνικής η ομάδα του Ζένια Γκόρτσανιουκ, δεν κατάφερε να ‘σφραγίσει” κατευθείαν την παραμονή της και πλέον ως 14η ομάδα της Plus Liga θα παίξει με την πρωταθλήτρια της Α2 Ανδρών σε νέα σειρά αγώνων πλέι οφ για την παραμονή της.

Η δεύτερη ήττα της Λούζνικα Μπίντγκοσζ στην έδρα της αντιπάλου του ήταν δίκαιη, καθώς οι γηπεδούχοι με 10-1 μπλοκ έκανε με 3-0 (25-19, 25-19, 25-20) το 2-0 στις νίκες κόντρα στην παρέα του Γκόρτσανιουκ, που είχε τον πρώην άσο σε “κακή” βραδιά, αφού με μόλις 3 πόντους δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο ήθελε την “πληγωμένη” από τραυματισμούς, ομάδα του. Μοναδικός παίκτης με διψήφιο αριθμό πόντων της Μπίντγκοσζ ο Φιλίπιακ με 15π.

Οι διακοπές λοιπόν του Ζένια στην Ελλάδα, πήραν μια ακόμη παράταση καθώς πλέον η παραμονή της Λούζνικα Μπίντγκοσζ θα παιχθεί σε μπαράζ με την πρωταθλήτρια της Α2 Πολωνίας, Τσεστόχοβα στις 3 νίκες.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Απριλίου με δύο αγώνες στο Μπίντγκοσζ, το επόμενο σαββατοκύριακο δύο ματς (αν χρειαστούν) στην έδρα της Τσεστόχοβα. Η ομάδα του Κριστόφ Στέλμαχ, αν και έχανε με 2-0 νίκες στα πλέι οφ της κατηγορίας από την Lechia Tomaszów Mazowiecki, κατάφερε με ανατροπή 3-2 νίκες να πανηγυρίσει τον τίτλο. Αν χρειαστεί και 5ο παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί στο Μπίνγκοσζ.

Photo: Mateusz Bosiacki

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...