Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τέλος Άλμπο- Σαντοσβάλ από ΠΑΟΚ

Τέλος Άλμπο- Σαντοσβάλ από ΠΑΟΚ

Τίτλοι τέλους και επίσημα πλέον για τους Άλμπο και Σαντοσβάλ στον ΠΑΟΚ καθώς μετά την απολογία τους η διοίκηση των “ασπρόμαυρων” ανακοίνωσε την λύση της συνεργασία της μαζί τους λόγω συμπεριφοράς…

Η παρουσία του Ντάριελ Άλμπο και του Αντόνιο Χοσέ Σαντοσβάλ αποδείχθηκε εξαιρετικά σύντομη στον ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτή κατάφερε να προκαλέσει αρκετούς τριγμούς, μιας και οδήγησε σε παραίτηση τον Γιούρι Φιλίποφ, αλλά και σε αναπροσαρμογή πλάνων την διοίκηση των “ασπρόμαυρων”.

Και αν την πρώτη φορά η διοίκηση θέλησε να στηρίξει τους Κουβανούς, τα όσα έγιναν μετά τον αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων έφεραν τους δύο Λατίνους στην πόρτα τις εξόδου, με τον ΑΣ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει και επίσημα σήμερα το τέλος της συνεργασίας του με τους δύο αθλητές.

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ενημερώνουν ότι, λόγω της συμπεριφοράς των αθλητών, Ντάριελ Άλμπο και Αντόνιο Χοσέ Σαντοβάλ, μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Έλπις Αμπελοκήπων, και μετά την απολογία στην οποία εκλήθησαν και παρευρέθηκαν οι ως άνω αθλητές, αποφασίζουν τη λύση της συνεργασίας μαζί τους.


Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...