Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέλος καριέρας για Κωνσταντινίδου

Τέλος καριέρας για Κωνσταντινίδου
Έπειτα από 18 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα και τα παρκέ του βόλεϊ, η Αλίκη Κωνσταντινίδου ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook την απόφαση της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση… 
Έχοντας κατακτήσει με τον Ολυμπιακό 3 πρωταθλήματα (2014-15, 2017-18, 2019-20), 2 Κύπελλα Ελλάδος (2014-15, 2017-18) και ένα Τσάλεντζ Καπ (2018) και έχοντας 19 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα, η Αλίκη Κωνσταντινίου αποφάσισε να κρεμάσει την… αγωνιστικά της φανέλα.
Μια απόφαση που η 31χρονη Θεσσαλονικιά κεντρική ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook τονίζοντας όμως πως θα παραμείνει στο Volley καλώντας τους φίλους της να είναι…. “συντονισμένοι” προκειμένου να μάθουν τα επόμενα πλάνα της. 
Το… μήνυμα της Αλίκης Κωνσταντινίδου στο Facebook ανέφερε “Μετά από αρκετά χρόνια προπονήσεων, αγώνων, αποστολών, επιτυχιών, αποτυχιών, ταξιδιών, τίτλων, τραυματισμών, χαράς, λύπης, έφτασε η δύσκολη ώρα να αποχαιρετήσω το άθλημα που αγάπησα και υπηρέτησα με όλη μου την ψυχή.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά: συναθλήτριες, προπονητές, staff, παράγοντες, γυμναστές, φροντιστές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συλλόγους που συνεργάστηκα. Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν στις πιο δύσκολες στιγμές μου.
Μέσα από το χώρο αυτό δημιούργησα δεσμούς με ανθρώπους οι οποίοι θα με ακολουθούν μια ζωή. Αισθάνομαι γεμάτη και τυχερή για ότι έχω ζήσει σε αυτά τα αθλητικά χρόνια, εμπειρίες που έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα μου και βελτίωσαν την προσωπικότητα μου.
Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα που αγάπησα και στους ανθρώπους που έγιναν δεύτερη οικογένεια μου.
Πλέον στην επαγγελματική μου ζωή ανοίγει ένας νέος κύκλος, πάνω σε ένα αντικείμενο που αγαπάω εξίσου με το volley!
Stay tuned…


ΑΓΩΝΕΣ
16/03/2024

Σε τροχιά πλέι οφ ο Ηλυσιακός

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ στην έδρα του Απολλώνιου και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε τους 25, ισοβαθμώντας...