Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τέλος ο Καλμαζίδης από τον ΠΑΟΚ!

Τέλος ο Καλμαζίδης από τον ΠΑΟΚ!

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση για το διαχειριστικό πλάνο της διοίκησης του ΠΑΟΚ και για δεύτερη φορά απομακρύνει τον προπονητή που υπό την καθοδήγησή του ο Δικέφαλος πανηγύρισε δύο σερί πρωταθλήματα και κατέκτησε και ένα Κύπελλο. Ο λόγος για τον Γιάννη Καλμαζίδη!

Βέβαια θα πει κάποιος ότι “εδώ τον είχαν διώξει όταν είχε πάρει πρωτάθλημα” κι έτσι έγινε, αλλά τη δεδομένη στιγμή η κίνηση των διοικούντων του ΠΑΟΚ μοιάζει χωρίς καμία λογική, εκτός και εάν κάποιος την εξηγήσει!

Ο ΠΑΟΚ κατέλαβε την 2η θέση στην κανονική περίοδο, όταν πέρυσι ξεκίνησε από την 4η και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πέρυσι χάθηκαν οι τίτλοι του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου, όπως και φέτος.

Η απομάκρυνση του έμπειρου κόουτς και του συνεργάτη του, Κώστα Παπαδόπουλου μπορεί να φέρει ακόμα μεγαλύτερες φορτούνες στον ΠΑΟΚ λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ, μπορεί και όχι.

Όπως και να έχει, η ιστορία γράφει ότι… ουδείς πιο αχάριστος του ευεργεντηθέντος!

Η ανακοίνωση:

Το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη.

Τον ευχαριστεί για την προσφορά του σε όλο το διάστημα της συνεργασίας με τον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η σχέση του σωματείου με τον Γιάννη Καλμαζίδη παραμένει άριστη, τη δεδομένη όμως στιγμή η διακοπή της συνεργασίας θεωρήθηκε αναγκαία για το καλό και των δυο πλευρών.