CEV CUP

Τερζής: ««Μας συγκίνησαν οι οπαδοί, τους αφιερώνουμε τη νίκη»

Τερζής: ««Μας συγκίνησαν οι οπαδοί, τους αφιερώνουμε τη νίκη»
O πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Λβιβ αναφέρθηκε στη σημασία της πρώτης ευρωπαϊκής νίκης αλλά και στους ηρωικούς φίλους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν από την Κωνσταντινούπολη.

«Παίξαμε αρκετά καλά. Οι αντίπαλοι μας είχαν καλό σερβίς και επίθεση αλλά παίξαμε αρκετά συγκεντρωμένα. Ο Ιλινικχ και ο Μάρσαλ ήταν σε καλη μερα, κρατησαμε την υποδοχή μας όταν πιεστήκαμε με το σερβίς τους και κερδισαμε τις σημαντικες κόντρα επιθέσεις», σχολίασε στη σελίδα της volleyleague.gr ο Τερζής.

Σε ερώτηση εάν η πρόκριση έχει κριθεί ή η ουκρανική ομάδα μπορεί να κάνει την ανατροπή αν βρεθεί στη μέρα της ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ είπε: «Νομίζω δε μπορούν να μας χτυπήσουν στην έδρα μας. Το σημαντικο τους στοιχειο ήταν το σερβίς οπότε λογικά εκτός έδρας δε θα μπορέσουν να το επαναλάβουν. Γενικά ήταν μία καλή εμφάνιση και μία κα΄΄η νίκη για την ομάδα μου και φυσικά μία καλή πρόβα για το ντέρμπι με τον Ηρακλή στη Μίκρα».

Ο Τερζής αναφέρθηκε και στην ηρωική παρουσία έξι οπαδών του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη στο Λβιβ καλύπτοντας συνολική απόσταση 2.700 χιλιομέτρων και από απόψε πήραν το δρόμο της επιστροφής με ιδιωτικό βαν: «Τι να σχολιάσουμε; Ηταν συγκλονιστικοί. Μας συγκίνησαν. Το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τους αφιερώσουμε τη νίκη μας. Τους δώσαμε για ενθύμιο από μία φανέλα της ομάδας».