Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τερζής: «Στοίχημα για εμάς η καλή πορεία στην Ευρώπη»

Τερζής: «Στοίχημα για εμάς η καλή πορεία στην Ευρώπη»

Τρίτη σερί ανανέωση και ανακοίνωση σήμερα για το ΤΑΑ ΠΑΟΚ αφού μετά τους Σωτηρίου και Σακόγλου, σειρά πήρε ο διεθνής πασαδόρος, Θάνος Τερζής.

Ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: “Ακόμα μια χρονιά με υψηλές απαιτήσεις. Η ομάδα θέλουμε να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Στόχος είναι η κατάκτηση των τίτλων στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, που αποτελεί στοίχημα για εμάς. Το κλειδί για αυτές τις επιτυχίες είναι ένα δυνατό ρόστερ, κάτι που φάνηκε και στην περασμένη αγωνιστική περίοδο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον Προεδρο κ. Τσαλόπουλο που θα συνεργαστούμε για ακόμα μια χρονιά. Ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει ξανά την προσπάθεια αυτή”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Θάνος Τερζής θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για ακόμα μια σεζόν, καθώς συμφώνησε με την διοίκηση του Τ.Α.Π. για ανανέωση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο διεθνής πασαδόρος, αποτέλεσε τον παίκτη “βαρόμετρο” στη θέση του πασαδόρου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, σε μια χρονιά που έκλεισε ιδανικά με την κατάκτηση του τρίτου στη σειρά πρωταθλήματος της Volley League από τον Δικέφαλο.

Ο Θάνος Τερζής ξεκίνησε  από τις ακαδημίες του Ηρακλή το 1990, όπου παρέμεινε μέχρι το 1998, Αγωνλιστηκε σε ΧαρνςΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΕσπίνιοΡέθυμνοΓκραν ΚανάριαΠανελλήνιο, Ρεμάτ Ζαλάου,  Παμβοχαϊκό, Φοίνικα Σύρου. Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από δεκαπέντε χρόνια, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2016 και του 2017.