Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Θα κάνει το παν ο Εθνικός για να φανεί συνεπής

Θα κάνει το παν ο Εθνικός για να φανεί συνεπής

Τα αδύνατα, δυνατά θα κάνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με όσα δήλωσε άνθρωπος της ακριτικής ομάδας στο Sportsaddict.gr σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ για απαγόρευση μεταγραφών στον σύλλογο του Έβρου λόγω μη τήρησης του διακανονισμού του με τον Τσέντομιρ Ίλις.

Όπως αναφέρει λοιπόν η εν λόγω ιστοσελίδα “απ’ τον Εθνικό επισημαίνουν πως οι δύο αθλητές (Δημητριάδης και Ίλιτς) θα μπορούσαν να κάνουν υπομονή και να μην τραβήξουν το σχοινί στα άκρα, καθώς γνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλεται και πως ο Εθνικός παλεύει με παλαιότερα χρέη.

Απ’τη διοίκηση του ΤΑΑ, εκφράζουν την απορία τους για την κίνηση των δύο αθλητών, καθώς όπως ισχυρίζονται, με τους υπόλοιπους οκτώ αθλητές με τους οποίους υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, υπήρξε άλλου είδους διακανονισμός και τους καταβάλλεται ποσό, με την μορφή εκχώρησης απ’ την χορηγική συμφωνία του ΤΑΑ με τον ΟΠΑΠ. Δημητριάδης και Ίλιτς, αρνήθηκαν το καλοκαίρι μια τέτοια λύση, ζητώντας ονομαστικές συναλλαγματικές, όπως γίνεται λόγος πάντα από κύκλους του ΤΑΑ,  και γι’ αυτό δεν κατάφερε ο Εθνικός να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Τα χρέη, όπως δεν κρύβει κανείς στον σύλλογο, είναι μεγάλος βραχνάς, αλλά όπως τονίζεται σε κάθε τόνο, ο Εθνικός, προσπαθεί με κάθε τρόπο να φανεί συνεπής απέναντι στους νυν και πρώην αθλητές και να εξοφλεί τους διακανονισμούς.

Τέλος, απ’ τον Εθνικό γίνεται κάλεσμα προς τον κόσμο να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ομάδα, δίνοντας το παρόν σε κάθε ματς στο «Μ. Παρασκευόπουλος», έτσι ώστε να συμβάλει και αυτός στην δύσκολη αυτή συγκυρία.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...