ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

«Θα πέσουν κορμιά» με Σερβία-Ρωσία στην 8άδα

«Θα πέσουν κορμιά» με Σερβία-Ρωσία στην 8άδα

Το ευρωπαϊκό ντέρμπι Σερβία – Ρωσία που έβγαλε η κληρωτίδα του ολυμπιακού τουρνουά γυναικών Ρίο ξεχωρίζει αζί με τις υπόλοιπες ενδιαφέρουσες αναμετρήσειςστο πρόγραμμα των προημιτελικών (16-17/8) της διοργάνωσης.

Μετά λοιπόν την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο φινάλε των αγώνων της φάσης των ομίλων για τις 2ες και 3ες ομάδε ςτων ομίλων, η 3η του Α’ ομίλου Ν. Κορέα θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης και 2η του Β’ ομίλου Ολλανδία, ενώ η 3η του Β’ ομίλου Σερβίας θα βρεθεί αντιμέτωπη στο δρόμο για την 4άδα με την 2η του Α’ ομίλου Ρωσία.

batumologiaA

Στις άλλες μάχες των προημιτελικών η κάτοχος του τίτλου από Πεκίνο και Λονδίνο, Βραζιλία που τερμάτισε αήττητη στην κορυφή του Α΄ομίλου, θα παίξει με την 4η ομάδα του Β’ ομίλου, Κίνα και η παγκόσμια πρωταθλήτρια ΗΠΑ και αήττητη νικήτριατου Β’ Ομίλου θα κοντραριστεί με την 4η του Α’ ομίλου, Ιαπωνία. Όλες οι συναντήσεις αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και αμφιλεγόμενη, αλλά ochavanata μπορεί να είναι ευρωπαϊκή σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της Σερβίας.

bathmologia B

Τα πρόγραμμα της 8άδας ολυμπιακού τουρνουά βόλεϊ γυναικών στο Ρίο

16 Αυγούστου
16.00 (ώρα Ελλάδας) Ολλανδία – Ν. Κορέα (Match №32)
20.00 (ώρα Ελλάδας) ΗΠΑ – Ιαπωνία (Match №34)

17 Αυγούστου

00.00 (ώρα Ελλάδας) Ρωσία – Σερβία (Match №33)
04.15 (ώρα Ελλάδας) Βραζιλία – Κίνα (Match №31)