Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με θέα την Καλντέρα από φέτος η Πότοκαρ

Με θέα την Καλντέρα από φέτος η Πότοκαρ

“Νησιώτισσα” παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια η διεθνής Σλοβένα άσος του Πανναξιακού, με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα αγωνίζεται πλέον μπροστά στην Πορτάρα, αλλά στο ηφαίστειο της Σαντορίνης για λογαριασμό του Α.Ο Θήρας.

Η 29χρονη πανέμορφη ακραία (1.77μ) που “έγραψε ιστορία” την περασμένη σεζόν οδηγώντας την ομάδα της στους τελικούς πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας, αγαπήθηκε από τους ανθρώπους της Νάξου, όπου ζει ακόμη και σήμερα.

Για αυτό και στο περιθώριο της πρόσφατης συμμετοχής της στο 9ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου, στη μνήμη της Βάσως Κύλη, φωτογραφήθηκε στην παραλία της Μικρής Βίγλας με το κασκόλ της νέας της ομάδας, όπου στη νέα πρόκληση της καριέρας της θα βρίσκεται ξανά υπό τις τεχνικές οδηγίες του νέου προπονητή της Σατορίνης και ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιώργου Ρούσση, με τον οποίο συνεργάστηκε φέτος στον Πανναξιακό.

Η ανακοίνωση του Α.Ο Θήρας

“Το Δ.Σ του Α.Ο Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την αθλήτρια POTOKAR MONIKA

Ευχόμαστε στη Σλοβένα διεθνή να έχει πάνω από όλα μία υγιή χρονιά και κάθε επιτυχία στην επίτευξη τόσο των προσωπικών της στόχων, όσο και της ομάδας μας

Εκ του ΔΣ του Α.Ο Θήρας”