Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Θέλουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας»

«Θέλουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας»

Έκκληση στους φιλάθλους του Άρη να ενισχύσουν την ομάδα των «κίτρινων» ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟ (16.00 ΕΡΤ 2) στο κλειστό της Πυλαίας, έκανε η Αλεξία Καλανταρίδου.

Η 20χρονη ακραία του Άρη που κάνει πράματα και θάματα φέτος στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του Επάθλου Novasports rookie of the year (καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια κάτω των 21 χρονών), δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για το παιχνίδι:

«Η ομάδα μας προέρχεται από μια δύσκολη νίκη μέσα στο Ρέθυμνο. Αυτή η νίκη μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά.Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που διαθέτει πολύ καλές και έμπειρες αθλήτριες.

Το γεγονός άλλωστε πως ο αντίπαλος μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, υποδηλώνει το μέγεθος της δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα.

Εμείς από την πλευρά μας, όλη την βδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά στη προπόνηση και ελπίζουμε αυτό να βγει και στο γήπεδο. Περιμένουμε τους φίλους της ομάδας μας, να μας υποστηρίξουν και να μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται σε ένα ντέρμπι.»