CHALLENGE CUP

Θεμέλια πρόκρισης στη Ζυρίχη

Θεμέλια πρόκρισης στη Ζυρίχη

Πέρυσι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έφτασε στους “16 ”  του Challenge Cup και  την Τρίτη 4/11 αρχίζει για τους ακρίτες ένα νέο ταξίδι προς τη διάκριση.

Πρώτος φετινός ευρωπαϊκός σταθμός για την ομάδα του Θανάση Μουστακίδη η Ελβετία και η  Ζυρίχη.  Στο οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας  αύριο στις 21.0 οι ακρίτες θα προσπαθήσουν κόντρα στην «οικοδέσποινα» TV SCHÖNENWERD να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup και να περάσουν ένα… όμορφο βράδυ.

Άλλωστε παλιότερες έρευνες (2006, 2007) υποστηρίζουν ότι η Ζυρίχη προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ζωής στον κόσμο.

Με προίκα την περσινή ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά και το μεγάλο «διπλό» στο Βραχάτι επί του Παμβοχαϊκού, που φούλαρε με αυτοπεοίηθηση τα… ρεζερβουάρ των παικτών, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα έχει απόψε  την πρώτη γνωριμία με το γήπεδο του αγώνα, το Sportzentrum Burkertsmatt, χωρητικότητας 1000 θεατών.

 Τρίτη ΤVS στο πρωτάθλημα

Με ακμαίο ηθικό όμως θα υποδεχθούν τους ακρίτες και οι Ελβετοί, καθώς προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της VBC Raiffeisen, φτάνοντας τις δύο συνεχόμενες, έπειτα από την ήττα της Αμρισβιλ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα έπειτα από τρεις αγωνιστικές, η ομάδα του γεννημένου στην Πρίστινα τεχνικού, Μπουζάρ Ντερβισάι, ο οποίος ως επαγγελματίας παίκτης πέρασε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα, βρίσκονται στην 3η θέση με 6 βαθμούς.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης θα είναι α’ ο Ολλανδός, Μαρκ Μπλέμχαρντ και β’ ο συνονόματος του, Μάρκο Σγκρο από το Σαν Μαρίνο.