A2

Θεσσαλικό… άτι στο Ζηρίνειο (φωτό)!

Θεσσαλικό… άτι στο Ζηρίνειο (φωτό)!

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την, αρχηγό φέτος, Έλλη Κόνιαρη ο Ηρακλής Κηφισιάς βρήκε στο πρόσωπο της Λαρισαίας Ελένης Μπέη τη νέα του διαγώνιο για τη σεζόν 2015-2016 στην Α2 Γυναικών.

eal_mpei_kypello

Η 19χρονη άσος της ΕΑ Λάρισας, που αντικρύζει τις αντιπάλους της στο φιλέ από τα 184 εκατοστά, δόθηκε με υποσχετική για ένα χρόνο στην ομάδα της Κηφισιάς, και ετοιμάζεται να… καλπάσει προς τη διάκριση αγωνιζόμενη για πρώτη φορά εκτός… κάμπου.

mpei_eleni_eal

Η Μπέη, δεν αποτελεί άγνωστη αθλήτρια στον σύλλογο των βορείων προαστείων καθώς πριν από λίγους μήνες την είχε αντιμετωπίσει μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της του θεσσαλικού συλλόγου στα ημιτελικά του φάιναλ φορ Νεανίδων στον Τύρναβο, όπου ο Ηρακλής Κηφισιάς στέφθηκε τελικά πρωταθλητής Ελλάδας.

mpei_eleni_profile

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Λαρισαία διαγώνια παλιότερα είχε φτάσει μέχρι και τον προθάλαμο της Εθνικής, με την κλήση της το 2012 από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τάκη Φλώρο, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην 12άδα των διεθνών.

mpei_eleni_jpg

“Ροπαλιές” μες στη… γλύκα!

Νέο πρόσωπο εξάλλου στην ομάδα της Κηφισιάς θα είναι και η κεντρική, Ζαχαρούλα Γιαννέλου (1.85μ). Η επίσης 19χρονη αθλήτρια, που ξεκίνησε την καριέρα της στις ακαδημίες του Α.Ο Μαρκοπούλου, έπειτα από 7 χρόνια διακρίσεων στις μικρές ομάδες, αλλά και την περσινή της παρουσία στην Α1 γυναικών, έμεινε ελεύθερη από το Μαρκόπουλο και αποφάσισε να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας της Έφης Μαρτσουκάκη.

gianellou_zaxaroula_jpg zaxaroula_giannelou

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...