Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Θέτιδα-ΠΑΟ στον τελικό του «Χρήστος Παπαθανασίου»

Θέτιδα-ΠΑΟ στον τελικό του «Χρήστος Παπαθανασίου»

Πρεμιέρα είχαμε χτες στο 1ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «Χρήστος Παπαθανασίου» στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς με το ζευγάρι Θέτιδα-ΠΑΟ να αγωνίζονται στον σημερινό τελικό (20.00).

Η Θέτιδα Βούλας, υποδέχθηκε τις ομάδες του Παναθηναϊκού,  του Μαρκόπουλου και των Βριλησσίων, ώστε να τιμήσουν με τον κόσμο που γέμισε το Κλειστό, την μνήμη του Χρήστου Παπαθανασίου, ενός ανθρώπου που θα βρίσκεται κοντά μας σε κάθε βήμα, μιας ψυχή που θα μας θυμίζει πάντοτε πως η ζωή είναι χαμόγελο, καλοσύνη και μοίρασμα αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

H τελετή έναρξης

Το τουρνουά άνοιξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Μαρκόπουλο με την ομάδα των πρασίνων να κατακτά τη νίκη με 3-1 σετ.

Πριν την αναμέτρηση της Θέτιδας Βούλας με τα Βριλήσσια πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του τουρνουά, με το κλίμα να είναι έντονα φορτισμένο, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Κλειστό.

Την τελετή άνοιξε ο Πρόεδρος της Θέτιδας Βούλας κος Τάσος Τριανταφύλλου, ο οποίος μίλησε για τον Χρήστο Παπαθανασίου, ενώ απένειμε πλακέτα προς την οικογένεια και τον πατέρα του Χρήστου Παπαθανασίου.

Στο τέλος της τελετής προβλήθηκε ένα βίντεο που ετοιμάστηκε από την Θέτιδα με φωτογραφικό υλικό από την πορεία του Χρήστου Παπαθανασίου στον σύλλογο, καθώς και δύο γυρίσματα που έγιναν λίγο πριν την 19η Δεκεμβρίου 2015, με τις ευχές του Χρήστου για καλή χρονιά και το οποίο θα ανέβαινε στο δίκτυο στις 24 Δεκεμβρίου 2015.

Η 1η ημέρα έκλεισε με την αναμέτρηση της Θέτιδας με τα Βριλήσσια με την ομάδα της Βούλας να επικρατεί με 3-1 σετ.

papa-thanasiou-022222

Οι ημιτελικοί και ο τελικός

Το Σάββατο (7/1) το Μαρκόπουλο θα αντιμετωπίσει τα Βριλήσσια στις 18:00, ενώ στις 20:00 η Θέτιδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και θα κλείσει το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «Χρήστος Παπαθανασίου» με την Τελετή Λήξης.

Παναθηναϊκός – Μαρκόπουλο 3-1

Διαιτητές: Βλάχος – Παπαχατζής

Τα σετ: 25-16, 18-25, 25-13, 25-19

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Λαγουδάκη, Πολ, Καβαδία, Παπαδοπούλου, Μερτέκη, Καρπουζά, Ρίτσι, Ρόγκα (λ), Φίλντ, Κωνσταντινίδου

Μαρκόπουλο (Νικολάκης): Δικαιούλια, Ροντρίγκεζ, Μερκάντο, Κλάιν, Φακοπουλίδου, Ιακωβίδου (λ), Νικολογιάννη, Λιαγκη, Πατεράκη, Τουλγαρίδου (λ)

papathanasiou-03333

Θέτις Βούλας – Βριλήσσια 3-1

Διαιτητές: Τριανταφυλλόπουλος – Μενεσλής

Τα σετ: 28-26, 21-25, 25-21, 25-22

Θέτις Βούλας (Γεωργοπούλου): Μελετιάδη, Κιουτσούκη, Κερασιώτη (λ), Αργυροπούλου, Τουρνάκη, Ξηνταρά (λ), Φρέντς, Χατζηκωνσταντά, Χρηστινίδου, Λεωνίδου, Τοντάϊ, Βαρουδάκη, Γιόβιτς, Εσντέλ

Βριλήσσια (Ατσιδαύτης): Έρωτα, Μικρουδάκη, Βασιλακοπούλου, Παπαστεργίου, Μαβιλίδη, Γεωργίου (λ), Γκοτζή, Παπουτσάκη, Μπουζιουνεράκη (λ), Στάθη, Αργυρού, Θωμαδάκη

Σάββατο 7/1

18:00 Μαρκόπουλο – Βριλήσσια

20:00 Θέτις Βούλας – Παναθηναϊκός

22:00 Τελετή Λήξης